Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (9)
Filtrer anmeldelser
9 resultater
Vurdering fra reisende
0
0
3
1
5
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
0
0
3
1
5
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 9 anmeldelser
Anmeldt 10. juli 2019 via mobile enheter

Tilbyr hverken servering eller toalett til forbipasserende. Eieren virker lite imøtekommende. Ikke det vi forventet da vi la turen innom en DNT-assosiert hytte. Kommer ikke til å legge overnatting hit.

Pluss for at vi fikk lov til å spise medbrakt på en benk på utsiden.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Maria T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ragna B, Eier på Åan Turisthytte, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. juli 2019

Vi tar mot gjester for overnatting. Serverer middag om kvelden og frokost om morgenen, men vi har ikke kafé.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. august 2018

Utrolig lite imøtekommende betjening og total mangel på fleksibilitet. Vi var 10 på tur som gjorde endringer på turopplegg. Dette gikk knirkfritt på Tuva og Heinseter, ingen velvilje på Åan. Anbefaler ikke overnatting her.

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, UnniH94
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ragna B, Eier på Åan Turisthytte, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. september 2018

Vi tar imot bestilling for at du skal være sikret plass og at vi skal kunne gi deg det oppholdet du fortjener.
Det er jo kjedelig for alle parter når det gjøres endringer på turopplegget og ikke alltid like enkelt å etterkomme ønsket når endringen skjer samme ettermiddag. Denne gangen lot det seg dessverre ikke gjøre det må jeg bare beklage.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. august 2018

Det var ikkje ledig hytte med hund så eg låg i bilen,ikkje problem,litt frost på natta men eg sov bra og hunden låg i framsete,men godt å stå opp ,det var fullbooka vi var seint ute å bestilte men me hadde det bra.

Dato for oppholdet: august 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Venture393326
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2018 via mobile enheter

Værste hytta vi noen gang har overnattet på. Dårlig service.
Følte vi trengte oss på og ikke som betalende gjester.
Burde ikke være en dnt hytte. Absolutt ikke dnt standard på service eller noen ting annet...

Dato for oppholdet: august 2017
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, RenateM40
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ragna B, Eier på Åan Turisthytte, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. juli 2018

Jeg ser du har hatt en dårlig opplevelse, det var leit.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. september 2017

Hadde en overnatting med familien på fottur fra Tuva til Solheimstølen.
Fikk 4 manns rom i gammelt og sjarmerende bygg. Veldig knirk i sengene, som var litt irritabelt.

Spiste middag og den var helt grei. Litt merkelig at det ikke var dessert muligheter etter middagen. Var behov får å fylle på med litt ekstra karbohydrater før kvelden.
Virket som vertinnen gjorde alt alene og det er imponerende, men førte til at maten ikke var helt varm, og at vi måtte vente en stund på drikke.

Dato for oppholdet: august 2017
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Larski69
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ragna B, Eier på Åan Turisthytte, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. mai 2018

Takk for tilbakemelding. Dette skal jeg ta med meg i forberedelsene til kommende sesong som starter med utleie av hytter fra 15 juni, jeg åpner for overnatting og servering fra 3 juli 2018.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser