Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.com
USD 103
Vis tilbud
Priceline
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (71)
Filtrer anmeldelser
71 resultater
Vurdering fra reisende
29
18
17
3
4
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
29
18
17
3
4
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 71 anmeldelser
Anmeldt 6. august 2018 via mobile enheter

Vi hadde en fin uke i telt her sammen med våre to små barn. Fin campingplass, men ganske åpen med lite skjerming mellom mye av plassene. Vannparken er flott, men utendørs delen har vannsprut over det hele og ikke egnet for små barn eller større barn som ikke liker å få vannsprut i ansiktet hele tiden.
Inne er det fint basseng, men det blir litt fullt når dette er eneste stedet uten konstant vannsprut.
Utrolig treig service trekker ned helhetsinntrykket. Lang kø og dårlig utvalg i den lille butikken. I kafeen var det ikke kø, men det tok fryktelig lang tid å få bestille mat, og å få drikken før maten ble servert. Relativt mange ungdommer på jobb, men det virket ikke som det var organisert av noen voksne.
Hadde vært fint med alternativ til pølse/nuggets/hamburger med pommes frites til barna.
Ellers et fint sted med mange lekeplasser for barna og hyggelig personale i resepsjonen, men jeg tviler på at vi kommer tilbake.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, tovek337
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2018 via mobile enheter

Vi var gjester her med bobil i 2 netter og har hygget oss og det har barna også gjort! En hel masse aktiviteter for barn i alle aldre her! Men det som for oss tok kaka, var servicen vi fikk etter at vi kom frem! Jeg hadde prestert å legge igjen er motordeksel til vår bobil 3 timer kjøring herfra... Jeg så for meg å leie bil istedenfor å dra hele familien med meg på denne turen, og spurte om de visste om steder man kunne leie en bil. Uten å nøle lånte eierne meg sin PRIVATE bil for en høyst symbolsk pris!!! Jeg har ikke opplevd maken og vil gi dem all mulig honør og ros for en service jeg absolutt ikke hadde forventet. A+++++++

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Jan Martin M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2017 via mobile enheter

Vi har nå hatt 1 uke i Hc Andersen hyttene. Hyggelig sted med gode aktiviteter for barn, og strand i umiddelbar nærhet Derimot var servicen middelmådig, spesielt i restauranten. Hytta var liten i forhold til prisen , og nærmest alle aktivitetene koster penger. Skal dere i badelandet, pass på verdisakene. Reisefølget ble frastjålet solbrillene sine fra garderobe skapet i. Alt i alt vil vi nok prioritere et annet reisemål i Danmark enn dette i fremtiden. En svak 3er

Dato for oppholdet: juli 2017
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 684henninglarsen80
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2016

Vi fant denne campingplassen da den hadde fått terningkast 6 på VG.no. Flotte lekeområder for 5åringen. Hun var stort sett ute å lekte hele uka. Ok badeland, ok resturant med god mat - men få sitteplasser ute. Ok butikk. Campingplassen lå litt øde til, minst 20-25 min til nærmeste tettsted med bil. Stranden trakk ned litt for vår del. Det var et fint gressplen-område, men det var ikke særlig delikat i vannkanten. Omgivelsene ellers var vakre, og vi stortrivdes på camping her.

Dato for oppholdet: juli 2016
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, sannajuli
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2016 via mobile enheter

Vi fant denne plassen via vg.no der den kom ut som testvinner i Danmark. Vi bestilte "all inc" noe som inkluderte diverse mat som var helt ok. Problemet var at hele plassen blir betjent av yngre mennesker som ikke helt kan dette med service. Noe som skjedde hver gang vi bestilte noe, det ble enten glemt, eller det var lang leveringstid. Bla 35 minutter på en pizza som de brukte 10 minutter på å varme opp i ovnen, og vi fikk beskjed om at den var klar om 35 min og da vi kom for å hente den, var den kald. Vi bestilte også en burger med chips og øl. Burgeren kom lenge før ølen, og chipsen og ølen kom lenge etter at burgeren var spist opp. Men ja, det er bra mat, men ikke forvent god service...... og det er synd med en plass som har 5 stjerner.

Dato for oppholdet: juli 2016
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Roy F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser