Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Hotels.com
Expedia.com
USD 72
Vis tilbud
Booking.com
USD 71
Vis tilbud
Priceline
CheapTicketsUSD 72
TravelocityUSD 72
Se alle 8 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (35)
Filtrer anmeldelser
35 resultater
Vurdering fra reisende
9
11
10
2
3
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
9
11
10
2
3
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 35 anmeldelser
Anmeldt 23. mai 2020 via mobile enheter

Veldig bra og godt utstyrt campingplass. Rent og fint og veldig trivelig vertskap. Et bra alternativ for overnatting. Annefales på det varmeste. Takk for oss for denne gang. Vi kommer gjerne igjen en annen gang.

Dato for oppholdet: mai 2020
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, gerdla
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. august 2019 via mobile enheter

Ikke et sted å anbefale.
Dårlig service. Ikke såpe og papir på toalettene. Man får ikke lov å sitte på utsiden av hyttene man leier. Kundebehandlingen er fraværende og uhøflig.
Not a place to recommend.
Bad service. No soap and paper on the toilets. You are not allowed to sit outside the cabins you rent. The customer care is absent and rude

Dato for oppholdet: august 2019
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Nils_E_J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Franka3577, Eier på Birkelund camping, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2019
Google-oversetting

Hei! Takk for review! På toalettene har vi en automat med håndsåpe og tørkepapir og i toaletter henger toalettpapir. Alle gjester kan sitte på utsiden av hyttene men hvis vi fikk flere klager fra gjester i nabohytte og på campingplassen om denne atferd og bråk er det normalt at vi kommer til dere og spørre om ro og mindre bruk av alkohol på campingplassen! Vi er en campingplass hvor mange familier med barn ferier og det passer ikke på campingplassen å gjøre bråk og drikke for mye alkohol.
Thank you for the review!
On the toilets we provide hand soap, drying paper and in the toilets we provide toilet paper. All our guests can sit outside the cabins but if we get many complaints from neighbours and other camping guests about your misbehaviour and noise it is normal we come to you and ask for peace and quit and no more drinking of alcohol on the camping site! We are a family camping site where many families with children enjoy their holiday and there shouldn't be a lot of noise and too much drinking on the camping site.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. august 2017 via mobile enheter

For noen få hundre kroner fikk vi en av de minste hyttene jeg har overnattet i noengang. Dette er en billig camping med hyggelige eiere. Stedet kommer brått på da det er lite med reklame eller skilting for plassen. Vi fikk gratis polett til å vaske opp tallerker etc som vi hadde brukt. Helt ok toaletter samt lite bråk fra de andre beboerne.

Dato for oppholdet: august 2017
Reisetype: Reiste med venner
Takk, DanI1622
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2016

Koselige campinghytter omgitt av flott natur for en rimelig penge. Til og med gratis wifi! Perfekt sted å halvere bilturen mellom øst og vest. Det eneste å utsette måtte være at resepsjonisten kunne trenge et smilekurs.

Dato for oppholdet: juli 2016
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
Takk, Bjarne F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Denne anmeldelsen ble oversatt fra Engelsk. Vis original
Anmeldt 3. september 2012

Vi bodde én natt i en enkel hytte for 2 personer. Vi kom over denne campingplassen ved en tilfeldighet siden vi ville bo i Geilo, men ikke fant noe overnatting siden vi kom sent. Vi ringte Birkelund kl. 22 og det var ingen problem for dem å vente i 30 minutter på oss. Hytta var ren, koselig og billig. Dette var den eneste hytta som inkluderte gratis kaffe og te. Dusjene var greie og kostet 5 kroner for 3 minutter, og her var det nok plass til å sette fra seg ting uten at de ble våte.

Takk, Martine V
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.Opprinnelig sendt inn på Engelsk på www.tripadvisor.com. Vis original
Vis flere anmeldelser