Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (15)
Filtrer anmeldelser
15 resultater
Vurdering fra reisende
13
2
0
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
13
2
0
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 15 anmeldelser
Anmeldt 8. oktober 2019

Ruth, resepsjonist og medeier.ALLTID trivrlig og service bevist. Rene rom og hytter. Fantastisk GOD mat. Flott turtereng. Sjåfør og buss stiller opp for å ta en opplevelsesrik gaidet tur i nærområdet. Bade landet med trim rom og solarium, fantastisk. Etter dagens opplevelser er det godt å legge seg i sengene som utmerker seg, sover som kongelige.

Romtips: Brudeburet
Dato for oppholdet: september 2019
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
Takk, ogloslie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2017 via mobile enheter

Hotellet og dets hytter er utrolig fine og velholdte. Alt av utstyr en trenger og en helt utrolig god frokostbuffet - anbefales på det sterkeste. Det er ikke tilgang på alkohol for de som er avhengig av det. Men samtidig så er stedet så spesielt at en bør unne seg en tur lell :)

Dato for oppholdet: juli 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 595madsb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juli 2017 via mobile enheter

Dette hotellet kan bare anbefales! Flott å være her på familieuke. Ulike aktiviteter for barna. Turer i fjellet, fotball, m.v .Fantastisk god mat i i en flott spisesal. Badeland( ikke bare et basseng) Flott natur og et fantastisk flott vertskap som har drevet hotellet i over 40 år!
Her har vi vært flere ganger og vi kommer igjen!

Dato for oppholdet: juli 2017
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 332geirm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juni 2017

Perfekt sted å være for småbarnsfamilier.
Hvilke andre hotell arrangerer kostymehopprenn for barn, akekonkurranser, langrenns ski-renn, helaftener for barn&unge? Samtidig som du har et supert ski-annlegg nesten uten kø rett ved hotellet og kilometer på kilometer med nydelig turterreng rett utenfor døren.
Legg til at du får servert skikkelig ¨hjemmelaget¨ Norsk mat, og du har en perfekt ferie!

Det beste med hotellet er nok den gode servicen og vennligheten man opplever fra familien Håtveit som driver hotellet.

Glemte jeg å nevne innendørs badeanlegg?

Romtips: Bestill gjerne hytte hvis man har med seg barn
Dato for oppholdet: mars 2017
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Oddleiv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. september 2016

Vi var på helgetur her. Vi fikk tildelt et rom i et leilighetsbygg. Rommet hadde en lang, stor gang, og et veldig romslig soverom med plass til fire stykker. I tillegg var det et bad. Rommet var hadde en grei standard, men litt slitt.

Maten derimot, holdt en utrolig godt standard. Vi fikk servert middag, mens frokost og lunsj var buffet. Alt smakte fantastisk. Veldig mye å velge mellom på buffetene, og lunsjen hadde både brødmat og varmmat og dessert.

Badelandet var fint og hadde en liten babyavdeling. Minuset her var at det var ganske glatte fliser! Badelandet virket veldig rent.

Veldig fin natur rundt hotellet med mange turmuligheter.

Dato for oppholdet: september 2016
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
1  Takk, frukatarina
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser