Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Booking.com
Priceline
Snaptravel
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (13)
Filtrer anmeldelser
13 resultater
Vurdering fra reisende
5
3
2
3
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
5
3
2
3
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 13 anmeldelser
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

En veldig fin beliggenhet og helt grei plass. Jeg liker campinger som dette... hvor man kan plassere seg hvor man vil og ikke oppstilt på rekke og rad. Vi fant oss en veldig fin plass rett ved vannet . Serviceanlegg helt greit selv om det er litt gammelt og slitt . Litt kjipt med begrensing på strøm.. Max 1200W blir litt for lite for vannkokere og el. steikepanne . Dette bør nok oppgraderes.
Ellers et hyggelig opphold , og vi stopper gjerne her igjen .

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, trond116
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Bodde på en campinghytte som ikke er modernisert de siste 30 årene. Den luktet grusomt, var ikke rengjort og det førtes som den skulle falle fra hverandre. Vi vurderte å heller sove i bilen. Hyggelig personale og greie sanitærtilbud, men det stoppet der.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, petteromdal
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Denne campingplassen ligger fint til. Flott uteområdet og flott natur. Man kan leie båt og kajak. Prisene for hyttene er høy mtp standard. Wifi fungerte bare delvis. Fikk ikke inn noe wifi på hytten. Ute ved servicebygget noe wifi dekning. Men alt i alt en bra campingplass.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, andres_aa88
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Fikk campinghytte som var 2 "Moelven-brakker" som var sstt sammen. Gjennomført 70-talls stil, med både møbler, gardiner, taklamper og det meste annet isom har vært godt brukt i 50 år. Derfor er hytta overpriset.
Wifi virker ikke, da den ikke kobler seg til internett.
Friske priser også på kiosk-varene i resepsjonen.
Campingplassen er kanskje i en heldig monopol-situasjon og derav de høye prisene for den lave standarden.
Ellers var det ganske rent og godt vasket.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Magne G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2018

Hyttene er nedslitte brakker med steinharde senger. For prisen man betaler her kunne dem godt spandert noen hundrelapper på ordentlige madrasser i sengene. Det hadde hevet standarden mange hakk. Spurte også om å få en time senere utsjekk dagen etter siden vi kom sent på kvelden. Det var desverre ikke mulig, selvom hytta ikke var booket for neste dag. Så ikke noe tommel opp for ekstra service heller. Ellers ble vi tatt imot av hyggelig personell på stedet.

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, j_ranj2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser