Flott tur og naturopplevelse

Kjempefin og behagelig tur i nydelige omgivelser. Vi bestilte tur i juni, en gruppe på 7 personer... les mer

Anmeldt 10. juni 2021
sivreiduns
Hamarøy, Norge
Fisketur

Anmeldt 27. juli 2018
Inger Karin Ø

Anmeldt 27. juli 2018 via mobile enheter

Flott båt, fikk sei, lyre og torsk! Lokal historie, nykokt fisk med smør og flatbrød! Fersk deilig, hjemmelaget kringle til kaffen! Veldig hyggelig ettermiddag på fjorden!

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, Inger Karin Ø
Hamarøy F, Eier på Hamarøy Fjordtur, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juli 2018

Takk for tilbakemeldingen og velkommen tilbake :-)

Anmeldt 6. august 2017 via mobile enheter

Flott opplevelse i nydelig natur! Historisk lokalhistorie underveis og flott servering!
Vi var også kjempeheldig med været 😀

Dato for opplevelse: august 2017
Takk, Målfrid S
Hamarøy F, Kundeansvarlig på Hamarøy Fjordtur, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. august 2017

Takk for anmeldelsen, velkommen tilbake

Anmeldt 23. juli 2017 via mobile enheter

En fantastisk båttur med en kunnskapsrik og hyggelig kaptein. Det var strålende vær og stemningen var god. Vi var to familier med barn i alderen 7-12 år. Alle koste seg, både store og små. Båten var stor og flott. Vi ble servert kaffe, saft og kaker. Vi så ørn på nært hold. Anbefales på det sterkeste!

Dato for opplevelse: juli 2017
Takk, Tinedia
Hamarøy F, Eier på Hamarøy Fjordtur, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. juli 2017

Takk for anmeldelsen, velkommen tilbake

Anmeldt 21. juli 2017 via mobile enheter

Stor og stødig båt med solid, kunnskapsrik og snill skipper. Fantastisk måte å oppleve skjærgården på.

Dato for opplevelse: juli 2017
1  Takk, LineH491
Hamarøy F, Eier på Hamarøy Fjordtur, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juli 2017

Tusen takk for anmeldelsen, velkommen tilbake :-)

Anmeldt 9. juli 2017

Dette var en fantastisk båttur med en kunnskapsrik skipper. Morsomt å få høre om tidligere bosettinger, handelssteder og lokalhistorien om de plassene vi kjører forbi.

Fisk ble det også!! Og litt større enn de man får i Oslofjorden...

Tur med M/S Angelica anbefales på det varmeste!

Dato for opplevelse: juni 2017
1  Takk, audola