Utrolig flott camping med alle fasiliteter, rent og pent og meget hyggelig betjening. Ankom sent på kvelden og egentlig etter porten var stengt, men ringte campingen og de var kjempehyggelige og åpnet opp porten. Anbefales
Fin campingplass med store og gode tomter. Rent og pent. Fin lekeplass. Hyggelig vertskap. Flott område. Meget god pris og absolutt verd pengene. Andre campingplasser har miljøgebyr, el-gebyr, vanngebyr og pris etter hvor mange man er. Her er det ingen gebyrer, og bare en pris uansett. Gratis dusj og gratis basseng. Kan absolutt anbefales. Vi kommer gjerne tilbake
Super trivelige mennesker. Fin mobil hytte (litt lav sofa til spiseplass). Plassen har fine lekearealer, minigolf og tråbiler. Pluss for at alt var gratis.
Plassen har elbilladere (men grisedyrt som i resten av Danmark)
Tilbud om å kjøpe rundstykker dagen etter
Vi var her i tre dager, vi brukte plassen som base når vi besøkte lalandia i billund. Vi bodde i en hytte med eget toalett, dusj og enkelt kjøkken. Vi hadde med oss en 8 åring og en 13 åring . Positiv aktivitetsplass/ lekeplass. Hoppeputer, trampoliner og gratis minigolf. Det var et kommunalt badebasseng ute med oppvarmet vann. Det var to minutter å gå fra campingen. Der var det fint, rent, garderober, toaletter, mulighet å ta med egen mat og en enkel kiosk som solgte drikke, is og godteri. Det var også badevakter der.
Vi hadde en fantastisk opplevelse her. Jeg og mannen min var her med sønn og barnebarn.
Det var alt mulig av aktiviteter, og de hadde også grillkveld, hvor vi tok med oss grillmat ( de hadde salat, baguetter, pomme Fritz + alt du trengte å ha for å grille) musikk i bakgrunn med behjelpelig ansatte.
De har en stor lekeplass, for alle barn i alle aldre.
Ligger nært både legoland og et stor badeland. 30 min kjøring så er du der. Har også et stort matbutikk ca 30 min unna. Men også mindre matbutikker nærmere.
Vil virkelig anbefale dette stedet. Var vært pengene sine :)
Reiste med to barn på 8 og 11 år. Hadde booket tre netter, men skulle gjerne vært lengre. Funksjonelle og koselige hytter. Kunne med fordel vært utstyrt med stekeovn, men ellers manglet ingenting. Vil trekke frem gode dyner og hyggelig personale. Stort uteområde med lekeplass, samt minigolf og cart-sykler til fri benyttelse. Gjester fikk også gratis inngang til friluftsbadet på nabotomten. De hadde tre basseng og en gressplen med solstoler. Jelling ligger sentralt i forhold til Givskud Zoo og Legoland. Reis hit!