Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
        17.2 km fra Jelling Camping
        16.9 km fra Jelling Camping
        Se flere hoteller i Jelling
        Anmeldt 22. juli 2019 via mobile enheter

Fin campingplass med store og gode tomter. Rent og pent. Fin lekeplass. Hyggelig vertskap. Flott område. Meget god pris og absolutt verd pengene. Andre campingplasser har miljøgebyr, el-gebyr, vanngebyr og pris etter hvor mange man er. Her er det ingen gebyrer, og bare en pris uansett. Gratis dusj og gratis basseng. Kan absolutt anbefales. Vi kommer gjerne tilbake 😁

Dato for oppholdet: juli 2019
        Takk, AnnHavdalen
        Anmeldt 8. juli 2019 via mobile enheter

Super trivelige mennesker. Fin mobil hytte (litt lav sofa til spiseplass). Plassen har fine lekearealer, minigolf og tråbiler. Pluss for at alt var gratis.
        Plassen har elbilladere (men grisedyrt som i resten av Danmark)
        Tilbud om å kjøpe rundstykker dagen etter

Dato for oppholdet: juli 2019
        Takk, 645livt
        Anmeldt 16. juli 2018 via mobile enheter

Vi var her i tre dager, vi brukte plassen som base når vi besøkte lalandia i billund. Vi bodde i en hytte med eget toalett, dusj og enkelt kjøkken. Vi hadde med oss en 8 åring og en 13 åring . Positiv aktivitetsplass/ lekeplass. Hoppeputer, trampoliner og gratis minigolf. Det var et kommunalt badebasseng ute med oppvarmet vann. Det var to minutter å gå fra campingen. Der var det fint, rent, garderober, toaletter, mulighet å ta med egen mat og en enkel kiosk som solgte drikke, is og godteri. Det var også badevakter der.

Dato for oppholdet: juli 2018
        Takk, SKaroliussen
        Anmeldt 22. juli 2017 via mobile enheter

Vi hadde en fantastisk opplevelse her. Jeg og mannen min var her med sønn og barnebarn.
        Det var alt mulig av aktiviteter, og de hadde også grillkveld, hvor vi tok med oss grillmat ( de hadde salat, baguetter, pomme Fritz + alt du trengte å ha for å grille) musikk i bakgrunn med behjelpelig ansatte.
        De har en stor lekeplass, for alle barn i alle aldre.
        Ligger nært både legoland og et stor badeland. 30 min kjøring så er du der. Har også et stort matbutikk ca 30 min unna. Men også mindre matbutikker nærmere.
        Vil virkelig anbefale dette stedet. Var vært pengene sine :)

Dato for oppholdet: juli 2017
        Takk, Nemimi
        Anmeldt 28. juli 2016

Reiste med to barn på 8 og 11 år. Hadde booket tre netter, men skulle gjerne vært lengre. Funksjonelle og koselige hytter. Kunne med fordel vært utstyrt med stekeovn, men ellers manglet ingenting. Vil trekke frem gode dyner og hyggelig personale. Stort uteområde med lekeplass, samt minigolf og cart-sykler til fri benyttelse. Gjester fikk også gratis inngang til friluftsbadet på nabotomten. De hadde tre basseng og en gressplen med solstoler. Jelling ligger sentralt i forhold til Givskud Zoo og Legoland. Reis hit!

Dato for oppholdet: juli 2016
        • Reisetype: Reiste med familie