Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God dansk kro”
Anmeldelse av Hodde Kro

Hodde Kro
Vurdert som nr. 1 av 1 Restauranter i Tistrup
Restaurantdetaljer
Anmeldt 1. september 2019 via mobile enheter

Ble anbefalt å spise middag her og det angret vi ikke på. God mat og hyggelig betjening. Sjarmerende sted. Kan anbefales.

Dato for besøk: august 2019
Takk, lillsiv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (65)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 65 anmeldelser

Anmeldt 12. november 2018

Deilig atsmofære i en gammel kongelig prviligert kro, flinke personell, tett på 100% Skal bare bruke øynene litt mer når de er i lokalet. Topp kvalitet mat og rikelig av det til fornuftige priser, har vært der 8-10 ganger og kommer garantert igjen.

Dato for besøk: mai 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, mostefansen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. august 2017

Knallbra hakkebøf. Til og med pommes frites'en var uimotståelig god. Også har de "spesialøl" fra mikrobryggerier å by på.

Dato for besøk: juli 2017
Takk, GudbrandT
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2017 via mobile enheter

Vi stoppet på hjemveien etter besøk i legoland. Fantastisk god mat, svært hyggelig betjening og store porsjoner!! Hyggelig kro med lange tradisjoner- absolutt verdt et besøk!

Dato for besøk: juli 2017
Takk, Ingrid A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. august 2015

Vi fant Hodde kro via tripadvisor-appen med restauranter i nærheten av Ansager hvor vi leide et sommerhus.
Det er et flott gammelt lokale som er veldig velholdt. Utenfor er det en stor oppblåsbar hoppepute til barna, resten av lekeapparatene var noe slitt.
Det var fullt inne i selve hovedlokalet så vi ble vist inn til et litt mindre lokale istedenfor,noe som passet oss veldig bra ettersom vi hadde med oss et barn på 5 uker og et på 4 år. Hun på 4 og jeg har begge cøliaki, og servitørens reaksjon på vårt spørsmål var ikke særlig servicevennlig... Hun sukket og himlet med øynene og vi følte oss veldig vanskelige. Det ble 1/2 kylling og pommes frites til barnet (de hadde ikke ris eller potetmos så det ble veldig lite spist dessverre) Jeg fikk en veldig god biff, men de hadde ingen glutenfri saus (jeg hadde heldigvis med meg en flaske med veldig god glutenfri bearnaisesaus fra Jensens Bøfhus i veska...)
Mannen var veldig fornøyd med sin mat.
Alt i alt en helt OK opplevelse. Men frister ikke til gjentakelse

Dato for besøk: august 2015
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, s-sjuve
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Hodde Kro, så også på

 

Har du vært i Hodde Kro? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din