“God lokal mat med svært hyggelig vertskap”
Anmeldelse av Inodion

Inodion
Vurdert som nr. 2 av 71 Restauranter i Sitia
Kjøkken: Gresk, Fra middelhavsområdet, Kafé
God for: Lokalt kjøkken, Vakker utsikt
Middagsalternativer: Sent på kvelden
Anmeldt 3. juni 2024 via mobile enheter

Vi besøkte restauranten 2 ganger etter tips fra andre reisende. Hyggelig betjening som ikke er påtrengende. God og rikelig mat, særlig dagens anbefalinger. Vi spiste både kanin, fisk og risotto, men kretisk salat var best.

Dato for besøk: juni 2024
Takk, Eigil M

Anmeldt 22. juli 2023

Fantastisk restaurant med nydelig mat. Mange gode retter som anrettes og serveres på rekke å rad, ingen lang ventetid. Servitøren passet godt på ev allergier og hadde et godt overblikk over sine bord. Fin beliggenhet ved havnekanten. Anbefales på det varmeste.

Dato for besøk: juli 2023
    • Atmosfære
Takk, Brigitta L
Anmeldt 14. august 2022 via mobile enheter

Siden stedet ligger høyt oppe på Tripadvisor er dette et sted med kø. Ønsker man bord her må man være tidlig ute på kvelden. Vi var her kl 20, og fikk bord for 2, dog ikke ute på bryggekanten.

Store porsjoner også her. Nå har vi vært i Sitia 3 kvelder og burde lære oss dette. Vi ble stappmette også i dag.

Mens vi spiste forrett kom den varme middagen på bordet. Vi forsøkte å si at den kom litt tidlig, men med et skuldertrekk ble middagen satt på bordet allikevel.

Man får litt hui og hast følelse her. Maten er veldig god, men servicen er dårlig. Uoppmerksom kelner. Samlebådeffekt.

Dato for besøk: august 2022
Takk, HegeNilsen
Anmeldt 19. juli 2022 via mobile enheter

Ble anbefalt å dra hit og alt sto til våre forventninger og vel så det. Deilig ovnsbakt geit, nydelig pancetta, hvor kjøttet var så deilig og mørt at det løsnet fra hverandre for begge rettene. Veldig hyggelig og service minded personale i flotte lokaler og nydelig havutsikt! Dette må være på topp tre, kanskje til og med nr. 1 i Sitia. Bør prøves og gjentas igjen og igjen. Anbefales på det sterkeste!

Dato for besøk: juli 2022
Takk, EndreCastberg
Anmeldt 12. august 2019

En fantastisk restaurant som ligger på strandpromenade i Sitia. Vi gikk ut litt sent på kvelden 2 stykker, det var hektisk og ganske fullt, men vi fikk ett langbord alene. Kelnerne var veldig service minded, og leste først opp dagens meny, så hadde de også en tradisjon meny. Vi valgte fra den tradisjonelle menyen, å det var ikke noe problem å bytte ut den kjedelige pommes frites med tradisjonelle grønnsaker. Kelneren kom også med forslag om 2 forskjellige retter, så vi kunne smake av hverandre. Å så folkens, til saken. Maten var nyyyydelig. Er du i Sitia, bør du definitivt teste ut denne restauranten :-)

Dato for besøk: august 2019
2  Takk, Mokkalakka

Reisende som så på Inodion, så også på

Sitia, Lasithi Prefecture

Har du vært i Inodion? Del dine erfaringer!