Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (45)
Filtrer anmeldelser
45 resultater
Vurdering fra reisende
24
13
4
3
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
24
13
4
3
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 45 anmeldelser
Anmeldt 24. juli 2016 via mobile enheter

Bra badeanlegg for unger opp til tenårene (savnet badevakt for å holde litt orden). Varierte aktivitetsmuligheter på plassen med fotball ( litt liten bane), volleyball, badminton, bordtennis, tennis og minigolf. Nye og rene sanitærbygg. For solnedgang og utsikt bør man bo øverst på plassen.

Dato for oppholdet: juli 2016
Reisetype: Reiste med familie
Takk, skrivebordskuff
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. juli 2014 via mobile enheter

Skovlund Camping er et fint sted, med veldig gode fasiliteter for alt fra de som ligger i telt, til de som vil ha hytte med oppvaskmaskin og tv (meg). Her finnes også hytter i alle kategorier tilpasset det behovet du har. om du ikke har behov for sofa litt ekstra stureplass er kategori 6 hytte det beste valget med tanke på pris/kvalitet. Campingbutikkken har det meste du trenger, men nærmeste butikk er bare 2 km unna. Du kan også bestille ferskt brød til neste morgen. Behøver du litt mer utvalg kan du kjøre til Nøring Aaby eller Middelfart. Sistnevnte er et overraskende bra sted til å ha så få innbyggere, med utvalg i butikker, slakter, kafeer. Anbefaler Café Razz med utsikt over Lille Bælt. Odense er 45 min unna. drar du i den retningen bør du dra innom Egeskov Slott. Her kan en familie fint bruke en dag. Høydepunktene er en suveren lekeskog for de minste, og Segway for de store. Men ellers flott sted og flotte omgivelser.

På Skovlund har du i servicebygget tilgang på vaskemaskin og tørketrommel, ovn/stekeovn, mikrobølgeovn - alt betalt med et smartkort, som du også kommer inn i badeanlegget med. praktisk! Flipper, Air hockey, Foozball og gatesjakk er ei heller å forakte 8)

minigolfen er litt sliten, men kanskje den er fikset inne du leser dette, eller så stiller du ikke så strenge krav. Tennisbanen er av typen rødgrus, og de krever at du vet hvordan du rydder og klargjør banen skikkelig etter deg. Så les deg opp på forhånd slik at du kan svare bekreftende når de spør, hvis ikke får du ikke spille.

Badeanlegget er faktisk ganske bra, og fungerer både for de heltane og ungdommer. tilstøtende kiosk har greit utvalg i is og lunsj - selv om det er fast food, er det ikke verste sort.

Vil du bade i havet kan du enten rusle til nærmeste ikke-stranddagvennlige-strand rett gjennom skogen, eller du kan rusle ut til venstre forbi Båring Fisk (ja de har en del bra fersk fisk) og 1 kilometer bortover og ned til en fin strand.

Luksushyttene er skikkelig bra, men merk at persiennene er tynne som rispapir, så du behøver å dekke til med et håndkle eller noe om du har vindu mot solnedgangen. En skikkelig kniv til å kutte med mangler du også, men det finner du på Fakta eller Brugsen.

Betjeningen er superhyggelige, vennlige og serviceminded!

Dato for oppholdet: juli 2014
2  Takk, kokekaffe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2 uker siden
Google-oversetting

Dato for oppholdet: juli 2021
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4 uker siden
Google-oversetting

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste med familie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. april 2021
Google-oversetting

Dato for oppholdet: april 2021
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser