Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
  
Google
Ulike måter å oppleve Darling Harbour på
fra USD 44,29
Mer informasjon
fra USD 36,63
Mer informasjon
fra USD 103,90
Mer informasjon
Sykkeltur i Sydney
737 anmeldelser
fra USD 75,00
Mer informasjon
Anmeldelser (11 318)
Filtrer anmeldelser
11 318 resultater
Vurdering fra reisende
6 727
3 546
817
174
54
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
6 727
3 546
817
174
54
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 11 318 anmeldelser
Anmeldt 25. april 2018 via mobile enheter

Darling Harbour ble mitt favorittsted i Sydney by. En liten oase i gåavstand fra hotellet vårt.
Koselige restauranter, fin liten havn med museumer. Minnetavler over immigranter mm.

Dato for opplevelse: april 2018
Takk, 537bj_rgs
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. april 2018

Området er ganske stort, og her var det veldig pent! Det er mange restauranter og kafeer i området,og her var det yrende liv.
Anbefaler deg virkelig å ta deg en tur i området hvis du er i nærheten.

Dato for opplevelse: april 2018
Takk, 713gurih
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. april 2018 via mobile enheter

Mor og to voksne gutter på storbyferie. Bodde på et utmerket hotell ( PARKROYAL) noen hundre meter fra Darling Harbour. Herlig strandpromenade, med alt man kan tenke seg av restauranter og fornøyelser.
Vi tok båt til Operaen og fikk da sett byen via sjøveien- billig og effektiv transport.

Dato for opplevelse: april 2018
Takk, Bannfrid
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. februar 2018 via mobile enheter

Er en turistmagnet. Ligger helt med vannet og har en pariserhjul du kan betale for og ta. Er masse restauranter og barer du kan velge mellom. Er en plass man burde gå ut og spise på kvelden.

Dato for opplevelse: februar 2018
Takk, thomasmJ4593GH
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. desember 2017 via mobile enheter

Et vell av flotte restauranter og kafeer. Madsen Tussauds fremstår som «turistfelle» og anbefales ikke. Fint å gå videre til Sydney Harbour. Det er en ca 10 min spasertur videre dit.

Dato for opplevelse: desember 2017
Takk, Odd-Emil
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser