Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 09:00 - 17:00
Lagre
Omvisning i Sydneys operahus
1 344

Bestill på forhånd
fra
USD 31,12
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve Sydney Opera House på
Omvisning i Sydneys operahus
1 344 anmeldelser
fra USD 31,12
Mer informasjon
fra USD 88,33
Mer informasjon
fra USD 25,33
Mer informasjon
fra USD 35,46
Mer informasjon
Anmeldelser (24 446)
Filtrer anmeldelser
24 446 resultater
Vurdering fra reisende
18 221
4 876
1 041
190
118
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
18 221
4 876
1 041
190
118
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 24 446 anmeldelser
Anmeldt 22. desember 2018 via mobile enheter

Et fantastisk flott bygg med en spennende arkitektur. Bygget opplevdes annerledes og mer spennende i virkeligheten enn det man har sett på bilder og tv. Anbefaler en liten titt på innsiden også

Dato for opplevelse: desember 2018
1  Takk, tmss
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. mai 2018 via mobile enheter

Må sjåast når ein er i sydney. Er kort vei derifrå til sea world og sydney bridge fin spasertur .sydney eldste pub ligg på veien må besøkes. Operahuset var eit imponerende skue.

Dato for opplevelse: januar 2018
Takk, noroddst
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. april 2018

Dette er jo det jeg først og fremst tenker på når jeg tenker på Sydney; det legendariske operahuset. Og det er like flott som det ser ut på bilder! Stort og staselig. Jeg har alltid forestilt meg at det er hvitt, slik det ser ut på bilder. Men det er faktisk beige/kalkhvit. Og flisene er laget av Hôganes i Sverige. Det var moro å se huset fra innsiden, men guiden vår var kjedelig og lite entusiastisk. Jeg vil allikevel anbefale å ta en guidet tur i Operahuset.

Dato for opplevelse: mars 2018
Takk, 713gurih
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. mars 2018 via mobile enheter

Vi hadde guidet tur og middag etterpå. Det er nydelig her, mye folk men utrolig stilig bygg. Detaljer er gjennomtenkte. Det er flere steder å spise/ta et glass. Folksomt hele døgnet.

Dato for opplevelse: mars 2018
Takk, aleandrab
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. februar 2018 via mobile enheter

Jeg var så heldig at jeg hadde en venninne som skulle opptre i en opera forestilling. Det er noe jeg ikke vanligvis ville ha gjort. Men var en fin opplevelse. Er ikke billig og kjøpe billetter men, har du råd til det er det noe du burde oppleve.

Dato for opplevelse: februar 2018
Takk, thomasmJ4593GH
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser