Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 09:00 - 17:00
Lagre
Omvisning i Sydneys operahus
1 169

Bestill på forhånd
fra
USD 29,83
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve Sydney Opera House på
Omvisning i Sydneys operahus
1 169 anmeldelser
fra USD 29,83
Mer informasjon
fra USD 84,68
Mer informasjon
fra USD 24,28
Mer informasjon
fra USD 32,05
Mer informasjon
Anmeldelser (24 312)
Filtrer anmeldelser
24 312 resultater
Vurdering fra reisende
18 121
4 854
1 036
189
112
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
18 121
4 854
1 036
189
112
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 24 312 anmeldelser
Anmeldt 13. januar 2019 via mobile enheter

Ville kjøpe to billetter ca 1 time før forestillingen startet, men var så veldig å få to gratisbilletter til La Boheme! Resten av familien fikk også en god pris. Fantastisk hus og nydelig forestilling!

Dato for opplevelse: januar 2019
Takk, agnesn862
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. desember 2018 via mobile enheter

Et fantastisk flott bygg med en spennende arkitektur. Bygget opplevdes annerledes og mer spennende i virkeligheten enn det man har sett på bilder og tv. Anbefaler en liten titt på innsiden også

Dato for opplevelse: desember 2018
1  Takk, tmss
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. mai 2018 via mobile enheter

Må sjåast når ein er i sydney. Er kort vei derifrå til sea world og sydney bridge fin spasertur .sydney eldste pub ligg på veien må besøkes. Operahuset var eit imponerende skue.

Dato for opplevelse: januar 2018
Takk, noroddst
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. april 2018

Dette er jo det jeg først og fremst tenker på når jeg tenker på Sydney; det legendariske operahuset. Og det er like flott som det ser ut på bilder! Stort og staselig. Jeg har alltid forestilt meg at det er hvitt, slik det ser ut på bilder. Men det er faktisk beige/kalkhvit. Og flisene er laget av Hôganes i Sverige. Det var moro å se huset fra innsiden, men guiden vår var kjedelig og lite entusiastisk. Jeg vil allikevel anbefale å ta en guidet tur i Operahuset.

Dato for opplevelse: mars 2018
Takk, 713gurih
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. mars 2018 via mobile enheter

Vi hadde guidet tur og middag etterpå. Det er nydelig her, mye folk men utrolig stilig bygg. Detaljer er gjennomtenkte. Det er flere steder å spise/ta et glass. Folksomt hele døgnet.

Dato for opplevelse: mars 2018
Takk, aleandrab
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser