Dette er en opplevelse for store og små. Flere falker og ørner i et stillig show. Utrolig profft og... les mer
Fantastisk opplevelse! Så gøy å se disse fascinerende dyrene på nært hold og lære om dem. Dette var over forventing, og noe vi vil anbefale til andre.
Overgikk alle forventninger. Naturlig, profesjonelt og bra dyrehold. En opplevelse å se samspillet melopm mennesker og fugler på en slik måte. .
Dette er en opplevelse for store og små. Flere falker og ørner i et stillig show. Utrolig profft og spennende.
Eagle World er en utrolig opplevelsesrik opplevelse som passer for både store og små. Fantastisk show med fremvisning av alt fra falker til ørner. Er like beundrende og herlig å være vitne til godt samspill mellom mennesker og dyr. Herlig, herlig. Anbefales på det sterkeste!
Har besøkt Ørnereservatet for 3.gang. Fantastisk opplevelse og oppvisning av rovfuglene, samt samspillet med hestene. Dette er oppvisning på høyeste nivå. Veldig dyktige trenere😄. Kjekk og informativ utstilling og utsalg i hovedhuset👍. Kommer gjerne igjen🙂
Vi hadde en tur til Skagen, hvor vi bodde i Aalbæk. Rett nord for Aalbæk er det avkjøring til ørnereservatet. De hadde forestilling kl 15.
Dette var fantastisk, havørn, kongeørn og flere andre ørner fra Russland, Afrika og andre steder.
Veldig flinke folk, som viste frem ørnene.