Kattegat Strand Camping er en flott campingplass med idyllisk beliggenhet rett ved en nydelig, lang sandstrand, og anbefales særlig om du ønsker en avslappende ferie med familien. Vi bodde 11 dager i telt på en romslig tomt på 120kvm (både større og mindre tomter tilgjengelig). Flott anlegg med flere fine lekeplasser, svømmebasseng, innendørs aktivitetshall og godt aktivitetstilbud i høysesong. Vi meldte barna på rideskole og de storkoste seg (begrenset antall plasser, bør forhåndsbestilles). Det er ellers også mulig for leieturer på hest på bane eller på stranden, og det er geiter, kaniner og marsvin som man kan klappe. Hyggelig betjening, spesielt resepsjonister og aktivitetsledere. Feriebyen Øster Hurup ligger 2km unna. Ikke veldig sjarmerende sted, men har baker, dagligvare (Meny i Als har bedre vareutvalg), turistbutikker og restauranter. Campingplassen har eget minimarked med det nødvendigste (og god, steinovnsbakt pizza!). Barna gir Kattegat Strand Camping toppscore. Med litt bedre vareutvalg i butikken, mer stabil wifi samt noe bedre renhold, særlig på sanitæranlegget ved torget, ville det blitt full uttelling også fra meg. En meget hyggelig ferie!