“Bursdag”

Jensens Boefhus Aarhus (Tilst)
Få mat levert
Vurdert som nr. 6 av 9 Restauranter i Tilst
Anmeldt 20. juli 2020

Vørt på Jensen bøfhus på bursdag middag. Meget dårlig velkomst. Ventet på bord, fikk ikke sitte der vi ville, corona sikkerhet meget dårlig. Maten var bare middels god. Vil trolig aldri komme tilbake her.

Takk, eliseoglinn
Jensens-Bofhus, Markedsføring på Jensens Boefhus Aarhus (Tilst), svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juli 2020

Hej eliseoglinn.
Tak for anmeldelsen. Vi tager regeringens afstandskrav meget alvorligt, og jeg er derfor glad for at du oplyser os, når nu du har en opfattelse af, at disse ikke overholdes. Jeg oplyser restauranten om dette med det samme. God dag 😊De bedste hilsner, Anna/Jensens Bøfhus

Anmeldt 6. juli 2020 via mobile enheter

Vi forsøkte tre typer burgere og gresk salat til middag. Greit nok. Hadde forventet grovere hakkebiff. 70 NOK for et glass ned brus var latterlig dyrt

Takk, bj_rnp757
Jensens-Bofhus, Markedsføring på Jensens Boefhus Aarhus (Tilst), svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. juli 2020

Hej bj_rnp757.
Tak for din feedback. Jeg har noteret denne og sendt den videre 😊
De bedste hilsner, Anna/Jensens Bøfhus.

Anmeldt 2. juli 2018

Vi spiste her med våre barn. Biffen var mør og god og barna likte barnerettene. God og rask service.

Takk, Arkana78
Jensens-Bofhus, Gæsteservice på Jensens Boefhus Aarhus (Tilst), svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. juli 2018

Hi Arkana78,
Tusind tak for den fine anmeldelse. Vi sætter stor pris på din mening. Jeg er glad for, at bøffen var mør og god, og at jeres barn kunne lide børneretten også. Skønt, at I også har fået god service.
Vi håber på, at se jer igen en anden dag.
De bedste hilsner fra Julie :-)

Anmeldt 22. juli 2017 via mobile enheter

Vi var 3 familier med små og store barn. Forvirrende meny, lang ventetid, lite serviceinnstilt betjening. Maten var derimot veldig god, og lekerommet var også bra.
Kort oppsummert så hadde det vært meget bra med en bedre betjening.

Dato for besøk: juli 2017
2  Takk, Bjarte447
Jensens-Bofhus, Gæsteservice på Jensens Boefhus Aarhus (Tilst), svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. juli 2017

Hej Bjarte447.
Tak for din anmeldelse. Vi sætter pris på din ros og din feedback.
Jeg er glad for at høre, at I kunne lide maden og legerummet :-) Samtidig beklager jeg, hvis servicen ikke levede op til sædvanlig standard. Sådan skal det naturligvis ikke være, når du besøger os, og vi vil tjekke op på dette.
Du skal vide, at vi samler alle input og evaluerer løbende på dem.
Vh. Kasper :-)

Anmeldt 27. juni 2017 via mobile enheter

Vi spiste 170g biff. Min var mør, mens min samboerd biff var litt seig. Gode fløtegratinerte poteter og saus. Totalt sett ok.

Dato for besøk: juni 2017
Takk, Stian v
Jensens-Bofhus, Gæsteservice på Jensens Boefhus Aarhus (Tilst), svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. juli 2017

Hej Stian.
Mange tak for din anmeldelse! Vi sætter stor pris på din ros, og vi er glade for, at I samlet set havde en god oplevelse hos os :-) Vi håber på at se jer igen en anden gang!
Vh. Kasper :-)

Reisende som så på Jensens Boefhus Aarhus (Tilst), så også på

Har du vært i Jensens Boefhus Aarhus (Tilst)? Del dine erfaringer!