Bra museum vist du er interessert i viking tid og effekter. Anbefales også vist du har små... les mer
Idag var det tid for å besøke vikingmuseet på Lindholm Høje. Det ligger like utenfor sentrum av Ålborg, og tok ikke lange stunden å kjøre. Det var godt om parkering, men desverre så var den eneste HC parkeringen opptatt av en som ikke hadde HC bevis. Sånt irriterer, og det burde museet slå hardere ned på. Borttauing er eneste som hjelper. Museet er bygget opp rundt utgravingene av de mange gravene på plassen. Det som var mest intressant var den rikholdige utstillingen av gjenstander inne. Dette er en stor samling - en av de større etter min mening når det gjelder vår viking historie. Her holder det ikke med noen timer besøk. Bør ha et par dager dersom du er intressert i vikinghistorien. Hyggelig personale, som gjerne hjalp til med “historien”. De hadde fornsalg en del smykker, littratur etc. Vikingene var også flinke håndverkere, så dersom du ønsker smykke eller ringer med design/mønster fra vikingtiden, er det gode utvalg her. Museet kan anbefales på det sterkeste
Bra museum vist du er interessert i viking tid og effekter.
Anbefales også vist du har små barn,det gikk masse løse geiter rund der.
Thank you for taking the time to review our museum.
Unfortunately, we do not have the resources to individually respond to every review, but please be assured that your comments have been read and taken into account in our continued efforts to improve our service.
Should you wish to contact us directly with any inquiries or comments, please email us on historiskmuseum@aalborg.dk.
Familien dro på sightseeing på Lindholm. Hyggelige guider/billettører møtte oss fra starten av besøket. Interessant utstilling både av vikinggravene og området rundt Limfjorden. Gravene ute ga en andektig følelse. Fint besøk.
Tak for din anmeldelse. Vi er taknemmelige over, at du har brugt tid på den.
Vi kan desværre ikke nå at svare alle personligt, og derfor har vi valgt dette standardsvar for at vise, at vi har læst din kommentar og taget den til os. Hvis du har brug for at komme i dialog med os, er du velkommen til at skrive til historiskmuseum@aalborg.dk.
Moderne flott museum med illustrerende utstillinger . Det vises hvordan gravene ble avdekket og hvordan man oppdaget og utgravet området. Man ser hvordan folk bodde og levde i vikingtiden .
Tak for din anmeldelse. Vi er taknemmelig over, at du har brugt tid på den.
Utrolig opplevelse å se gravsteder fra vikingtiden, og utstilingen inne i museum over funn og historien til området.
Tak for din anmeldelse. Vi er taknemmelig over, at du har brugt tid på den.
Flott museum med mye å se på. Absolutt verdt turen. En suvenir butikk med relevante og fine varer! Drosjesjåføren kjente ikke til museet, men buss gikk like ved.