Vi var nettopp ferdig på vår rundtur på vikingmuseet, og tenkte avslutte besøket med en manbit på restauranten. Den ligger vegg-i-vegg. Vi ble møtt av et hyggelig personale, og tilvist et bord for 2. vi bestilte 2 sandwich - hønsesalat og bacon. Det var en skive dansk rugbrød med en salat blandet av biter av høns, kål, urter etc mixet sammen med majones. Litt syltetøy med et bacon på toppen. Retten var ok, men trodde ikke det skulle være majones i salaten. Det som verre var at i den ene retten var det flere større biter av bein. Det ødla mye av opplevelsen. Vi påpekte dette, og det ble selvsagt beklaget. Jeg tror også det må ha vært et arbeidsuhell, men det skal ikke skje på en restaurant av kvalitet (bena var “store”). Vi slapp selfølgelig betale for retten. Til drikke hadde vi to Cappuchino. Den smakte godt. Jeg må desverre vuredere restauranten etter opplevelsen min, selv og hendelsen med bena i seg selv sikkert var et arbeidsuhell.