Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (87)
Filtrer anmeldelser
87 resultater
Vurdering fra reisende
19
41
19
6
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
19
41
19
6
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 87 anmeldelser
Anmeldt 10. mai 2018 via mobile enheter

Hotellet er rent, pent, minimalistisk, og frokosten var helt på høyde med forventning.
Vi ankom sent på ettermiddagen en solfylt dag. Værelset var ekstremt varmt da vi ankom, og A/C virket ikke pga. manglende kapasitet, fikk vi opplyst. TV'n virket heller ikke, men det ble fikset neste dag.

Badet ble "svømmebasseng" etter dusjing, da ingen dusjvegger eller forheng skjermet området rundt dusjsonen. Skjerpings til arkitekter, som bør ha mer fokus på funksjonalitet enn "fancy", moderne løsninger.

Stort pluss for rask WiFi, gratis parkering og hyggelig personale

Dato for oppholdet: mai 2018
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Ba G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. oktober 2017 via mobile enheter

Hotellet ligger i umiddelbar nærhet til flyplassen. Resepsjon hvor man kan kjøpe enkle måltider fra kjøledisk.
Pluss for annerledes innredning på rommene. Hakket mer hjemmekoselig enn andre hoteller.
Minus for høy temperatur. AC gjorde liten nytte, så det ble en varm natt.

Dato for oppholdet: august 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, jantonsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2016 via mobile enheter

Hadde noen møter like i nærheten av flyplassen. Ankom kvelden i forveien, og tenkte at flyplass hotellet burde duge for en natt. Ble positivt overrasket, hyggelig betjening og koselig atmosfære i tillegg til å være over gjennomsnittet godt støy isolert til flyplass hotellet å være.
Eneste grunnen til at jeg ikke topp score er rengjøringen av dusjhode, her var det en del kaklavleiringer.
Frokosten var fornuftig priset og inneholdt alt man forventer. Selv om den var litt enklere enn hos de store savnet jeg ingenting.
Alt i alt en godt over forventet opplevelse.

Dato for oppholdet: august 2016
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Gladum
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2016 via mobile enheter

Beliggenheten er er helt suveren for de som skal bruke flyplassen. Hotellet ligger litt for langt fra motorveien til at det er praktisk. Suveren gratis parkering rett utenfor døren.

Rommene er moderne, rene og det er ingen støy fra flyplassen. Frokosten er av god nordisk standard med god eggerøre og godt bacon. Bra at frokosten starter så tidlig for de som skal reise. Frokosten var ikke inkludert i vår rompris. Prisen er også helt ok i forhold til standard og beliggenhet.

Dato for oppholdet: juli 2016
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Geir G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2016 via mobile enheter

Dette er et praktisk,greit og enkelt hotel. Ligger overraskende nær Aalborg by. Med utallige bussavganger til /fra byen, er dette hotellet absolutt et godt alternativ.
Hotellet fremstår som moderne, enkelt og komfortabelt. Rommene er lyse og trivelig og passer akkurat for to personer på et korttidsopphold.
Frokosten var også enkel og grei.
Gratis parkering er også noe å ta med seg.

Dato for oppholdet: juli 2016
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 52Herman52
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser