Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (37)
Filtrer anmeldelser
37 resultater
Vurdering fra reisende
12
17
3
3
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
12
17
3
3
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 37 anmeldelser
Anmeldt 9. august 2017 via mobile enheter

Her på Enø er det veldig rolig og flott, veldig fine turmuligheter.
Ligger helt nede ved sjøen.
Her vi bor er det flotte leiligheter, trenings rom og svømmebasseng, Restaurant. Hyggelig betjening😆. Denne plassen kan jeg anbefale på det sterkeste.
Vi var en dag på BonBon land som ligger bare 18 minutters biltur unna Karrebæksminde. Jeg anbefaler at du/dere har med dere mat selv på BonBonland, for maten der er Bon (dårlig). Ellers er det veldig fint der for store og små, litt mye venting og kø som de lett kan gjøre noe med!

Dato for oppholdet: juli 2017
Reisetype: Reiste med familie
Takk, andr_sB3569WM
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. april 2017

Vi kom hit for å feire bryllup. Personalet var hyggelige og vi fikk tildelt en leilighet med fin utsikt til havet. Leiligheten var ren og sengen var god (det var en sovesofa som var oppredd). Vi fikk inn NRK på TV. Leiligheten var litt slitt, men vi skulle bare sove der et par dager, så vi var fornøyde. Frokosten var god og bryllupsmiddagen fantastisk.

Vi trivdes godt her i Karrebæksminde og kan tenke oss å besøke både SmaalandsHavet og område igjen.

Dato for oppholdet: april 2017
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, 470Elisabeth55
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. juli 2016 via mobile enheter

Hadde boket 3 dgn men ble i 4. Meget hyggelig og hjelpsom personale, selv etter at reception var stengt for kvelden. Rent og pent selv om det nok ville ha blitt litt bedre med litt maling og vedlikehold på fasadene noe steder. Leilighetene vi hadde var ypperlig for en familie på 4, våre jenter på 10 år kunne ha den ene og vi den andre og disse to var knyttet sammen av ett felles kjøkken. Det var vel igså på kjøkkenet vi manglet noe og da en bakeovn, for å kunne lage litt frosen pizza ol. Sparbutikk ved parkeringen med åpningstid fra kl.0630-21. Eller var det 2200? Nydelig sandstrand noen få hundre meter bort, flere restauranter og matserveringer. Vi prøvde oss på buffen på Smålandshavet og det var bra og prisverdt og barnevennlig. Da det var en varm uke +26-30C var rommene overrasket svale. Vi kommer tilbake hit ved neste anledning😊

Dato for oppholdet: juli 2016
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Johan S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. juli 2016

Smålandshavet har en flott beliggenhet i Karrebæksminde, og er dessverre eneste "hotell" på stedet. Når jeg skriver "hotell" er det fordi du godt kan leie rom for en natt eller to, ikke bare på ukesbasis som et feriesenter, som det jo er.
Vi har vært her mange ganger, men eneste grunn til at vi kommer tilbake er beliggenheten, og at det ikke finnes andre alternativer.
"Leilighetene" er små (gang, bad og kjøkken/stue/soverom), og veldig slitt.
Gangen er ok, badet er veldig slitt (bl.a. er de orange gulvflisene er nesten hvite flere steder). Det mangler også gardin på badet, og selv om det var bestilt til to personer, var det kun ett plastglass, og ingen såpe eller toalettartikler. Vi bodde her to ganger i sommer, og det var det samme begge ganger.
Kjøkken/stue/soverom, er også veldig slitt, og har en enkeltseng på den ene veggen og sovesofa på den andre (med spisebord mellom). Ikke akkurat koselig verken å oppholde seg, eller sove her.
Sengetøyet er slitt med tynne vattepper og klumpete ulekre puter. Sengetøy (putevar, dynetrekk og laken) og håndklær, må bestilles separat, og koster ekstra. Du må selv legge på sengetøy og re sengene.
Det er lytt både mellom leilighetene, men også utenfra.
Vi har bodd her flere ganger i over ti år, og kan ikke se at det har skjedd noe oppussing eller fornyelse på disse årene.
Vi har som regel bare hatt god erfaring med personalet vet bestilling og utsjekking. Dessverre var våre erfaringer delt i år.
Frokostbufféen er nydelig, men ikke i prisen (kr 95,- pr pers). Restauranten ellers har vi ikke prøvd. Vi har heller ikke prøvd svømmebassenget som tilbys alle gjester.
Jeg syns en døgnpris på ca Nkr 1250,- er høy i forhold til hva man får på andre hotell med langt høyere standard.

Dato for oppholdet: juli 2016
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, raptuskanin
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. mai 2018 via mobile enheter
Google-oversetting

Dato for oppholdet: mai 2018
Reisetype: Reiste med familie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser