Hege
13.6 km fra SmaalandsHavet Kursus- og Konferencecenter
24.7 km fra SmaalandsHavet Kursus- og Konferencecenter
Se flere hoteller i Karrebaeksminde
Anmeldt 9. august 2017 via mobile enheter

Her på Enø er det veldig rolig og flott, veldig fine turmuligheter.
Ligger helt nede ved sjøen.
Her vi bor er det flotte leiligheter, trenings rom og svømmebasseng, Restaurant. Hyggelig betjening😆. Denne plassen kan jeg anbefale på det sterkeste.
Vi var en dag på BonBon land som ligger bare 18 minutters biltur unna Karrebæksminde. Jeg anbefaler at du/dere har med dere mat selv på BonBonland, for maten der er Bon (dårlig). Ellers er det veldig fint der for store og små, litt mye venting og kø som de lett kan gjøre noe med!

Dato for oppholdet: juli 2017
Takk, andr_sB3569WM
Anmeldt 10. april 2017

Vi kom hit for å feire bryllup. Personalet var hyggelige og vi fikk tildelt en leilighet med fin utsikt til havet. Leiligheten var ren og sengen var god (det var en sovesofa som var oppredd). Vi fikk inn NRK på TV. Leiligheten var litt slitt, men vi skulle bare sove der et par dager, så vi var fornøyde. Frokosten var god og bryllupsmiddagen fantastisk.

Vi trivdes godt her i Karrebæksminde og kan tenke oss å besøke både SmaalandsHavet og område igjen.

Dato for oppholdet: april 2017
1  Takk, 470Elisabeth55
Anmeldt 27. juli 2016 via mobile enheter

Hadde boket 3 dgn men ble i 4. Meget hyggelig og hjelpsom personale, selv etter at reception var stengt for kvelden. Rent og pent selv om det nok ville ha blitt litt bedre med litt maling og vedlikehold på fasadene noe steder. Leilighetene vi hadde var ypperlig for en familie på 4, våre jenter på 10 år kunne ha den ene og vi den andre og disse to var knyttet sammen av ett felles kjøkken. Det var vel igså på kjøkkenet vi manglet noe og da en bakeovn, for å kunne lage litt frosen pizza ol. Sparbutikk ved parkeringen med åpningstid fra kl.0630-21. Eller var det 2200? Nydelig sandstrand noen få hundre meter bort, flere restauranter og matserveringer. Vi prøvde oss på buffen på Smålandshavet og det var bra og prisverdt og barnevennlig. Da det var en varm uke +26-30C var rommene overrasket svale. Vi kommer tilbake hit ved neste anledning😊

Dato for oppholdet: juli 2016
Takk, Johan S
Anmeldt 6. juli 2016

Smålandshavet har en flott beliggenhet i Karrebæksminde, og er dessverre eneste "hotell" på stedet. Når jeg skriver "hotell" er det fordi du godt kan leie rom for en natt eller to, ikke bare på ukesbasis som et feriesenter, som det jo er.
Vi har vært her mange ganger, men eneste grunn til at vi kommer tilbake er beliggenheten, og at det ikke finnes andre alternativer.
"Leilighetene" er små (gang, bad og kjøkken/stue/soverom), og veldig slitt.
Gangen er ok, badet er veldig slitt (bl.a. er de orange gulvflisene er nesten hvite flere steder). Det mangler også gardin på badet, og selv om det var bestilt til to personer, var det kun ett plastglass, og ingen såpe eller toalettartikler. Vi bodde her to ganger i sommer, og det var det samme begge ganger.
Kjøkken/stue/soverom, er også veldig slitt, og har en enkeltseng på den ene veggen og sovesofa på den andre (med spisebord mellom). Ikke akkurat koselig verken å oppholde seg, eller sove her.
Sengetøyet er slitt med tynne vattepper og klumpete ulekre puter. Sengetøy (putevar, dynetrekk og laken) og håndklær, må bestilles separat, og koster ekstra. Du må selv legge på sengetøy og re sengene.
Det er lytt både mellom leilighetene, men også utenfra.
Vi har bodd her flere ganger i over ti år, og kan ikke se at det har skjedd noe oppussing eller fornyelse på disse årene.
Vi har som regel bare hatt god erfaring med personalet vet bestilling og utsjekking. Dessverre var våre erfaringer delt i år.
Frokostbufféen er nydelig, men ikke i prisen (kr 95,- pr pers). Restauranten ellers har vi ikke prøvd. Vi har heller ikke prøvd svømmebassenget som tilbys alle gjester.
Jeg syns en døgnpris på ca Nkr 1250,- er høy i forhold til hva man får på andre hotell med langt høyere standard.

Dato for oppholdet: juli 2016
Takk, raptuskanin