Smålandshavet har en flott beliggenhet i Karrebæksminde, og er dessverre eneste "hotell" på stedet. Når jeg skriver "hotell" er det fordi du godt kan leie rom for en natt eller to, ikke bare på ukesbasis som et feriesenter, som det jo er.
Vi har vært her mange ganger, men eneste grunn til at vi kommer tilbake er beliggenheten, og at det ikke finnes andre alternativer.
"Leilighetene" er små (gang, bad og kjøkken/stue/soverom), og veldig slitt.
Gangen er ok, badet er veldig slitt (bl.a. er de orange gulvflisene er nesten hvite flere steder). Det mangler også gardin på badet, og selv om det var bestilt til to personer, var det kun ett plastglass, og ingen såpe eller toalettartikler. Vi bodde her to ganger i sommer, og det var det samme begge ganger.
Kjøkken/stue/soverom, er også veldig slitt, og har en enkeltseng på den ene veggen og sovesofa på den andre (med spisebord mellom). Ikke akkurat koselig verken å oppholde seg, eller sove her.
Sengetøyet er slitt med tynne vattepper og klumpete ulekre puter. Sengetøy (putevar, dynetrekk og laken) og håndklær, må bestilles separat, og koster ekstra. Du må selv legge på sengetøy og re sengene.
Det er lytt både mellom leilighetene, men også utenfra.
Vi har bodd her flere ganger i over ti år, og kan ikke se at det har skjedd noe oppussing eller fornyelse på disse årene.
Vi har som regel bare hatt god erfaring med personalet vet bestilling og utsjekking. Dessverre var våre erfaringer delt i år.
Frokostbufféen er nydelig, men ikke i prisen (kr 95,- pr pers). Restauranten ellers har vi ikke prøvd. Vi har heller ikke prøvd svømmebassenget som tilbys alle gjester.
Jeg syns en døgnpris på ca Nkr 1250,- er høy i forhold til hva man får på andre hotell med langt høyere standard.