Vi er nettopp blitt oppmerksom på denne tilbakemeldingen, og ønsker å gi vårt syn. Vinteren 2015/2016 jobbet vi på spreng for å få ferdig og oppgradere motell og fem av våre hytter. Vi hadde en klar målsetting om når dette skulle være ferdig, og tok i mot bestillinger etter denne dato. Beklageligvis klarte vi ikke vår egen tidsfrist, men bommet med ca 14 dager på tre hytter. Vi måtte derfor gi alternative tilbud til noen få bestillinger, da avtalt tilbud ikke var tilgjengelig. Vi valgte å la de som var "heldige" beholde sine bestillinger, uansett når bestillingen var gjort. Dette viste seg ikke å være heldig, da alle som bestilte denne helgen, viste seg å være en del av et selskap, men bestilte hver for seg. Vi kontaktet alle dette gjaldt en uke før ankomst, med tilbud om rom i vårt nyoppussede motell eller hytte av enklere standard. Dette ble mottatt og vist en forståelse av alle, med ett unntak. Du svarte at motellet ikke var aktuelt, og ville ha en hytte av enklere standard. Ved ankomst ville du se hytten, og det fikk du. Du kom tilbake og var noe "ubekvem" med denne standarden, men vi hadde ikke noe annet. Du sa også at du aldri hadde bodd på en campingplass før, og hadde ingen referanser til hva et betydde. Igjen fikk du tilbud om rom i nyoppusset motell (til samme pris og beliggende på samme plass), men takket igjen nei. Du forlangte i stedet en økonomisk kompensasjon, og det fikk du straks. Du fikk tre av fem døgn gratis leie, og det betød for din del at dere (4 pers) bodde for kr 22,50 pr. pers./døgn. Den hytten du bodde i er en helt vanlig campinghytte, av enkel standard. Da de tre "gratisdøgnene" var over, startet du igjen å klage, og du fikk fortsatt tilbud om å få rom i motellet til samme pris. Dette avslo du igjen, og da hadde ikke vi mer å tilby. Da fant du plutselig ut at hytta ikke var ren, at sengene var for dårlig, at det luktet m.m. Vi tilbød igjen rom i motell, som igjen ble avslått.
Da dere reiste, satte vi straks i gang med å se over hytta. Det fantes ikke spor av dårlig renhold, oppkast eller noe som du kunne ha tolket til oppkast. Det var aktivitet i hytta til dere/noen reiste, og dere/noen forlot hytta slik en campinghytte skal forlates, på siste dag. Du fikk mye kontakt og oppmerksomhet fra oss, og vi forsøkte å hjelpe fra før du ankom og under hele oppholdet, med å gi de tilbud vi hadde, samt økonomisk kompensasjon. Imidlertid hadde du en forventning til noe som vi helt ikke forsto, og klarte tydeligvis ikke å møte deg innenfor dine forventninger. Vi kom i en beklagelig situasjon når vi ikke fikk alt ferdig innenfor planlagt tid, og hadde vi visst at det var samme selskap, hadde vi nok fordelt hyttene etter bestillingstidspunkt.
Dusjene må være en misforståelse, da vi på anlegget har 14 dusjer, hvorav 2 er spesifikk damedusjer, 1 er spesifikk herredusj og resten er unisex.
I dag er våre 5 nye hytter , og vårt nye sanitæranlegg ferdig og i flittig bruk.
Vi ønsker deg og dine venner tilbake ved en senere anledning.