Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.comUSD 189
TripadvisorUSD 189
Hotels.com
Orbitz.com
TravelocityUSD 189
ZenHotels.comUSD 221
Se alle 18 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (4 222)
Filtrer anmeldelser
4 222 resultater
Vurdering fra reisende
2 142
1 509
369
121
81
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
2 142
1 509
369
121
81
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1116 av 4 222 anmeldelser
Anmeldt 19. november 2018 via mobile enheter

Perfekt og god lokasjon. Hyggelig stemning og atmosfære. God og hyggelig service og koselige medarbeidere. Tett på flyplassen og god frokostordning. Tidlig frokost, den store er et mega pluss. Enkelt å finne frem. Store værelser

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, toneir_na
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
CLCPH_Manager, General Manager på Clarion Hotel Copenhagen Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. november 2018
Google-oversetting

Dear toneir_na

Wow - we are blushing! Perfect is always a nice word to be associated with. We are so glad to hear that both service, food and rooms was just in your taste. Hope to see you again next time you visit Copenhagen.

Best regards Jesper Olesen, General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. september 2018 via mobile enheter

Jeg og min kone tok inn her en natt på vei hjem fra Kreta da vi måtte mellomlande i København og skulle videre til Bergen neste morgen.
Rommene har bra størrelse med veldig gode senger.
Personalet var veldig hyggelige og frokosten hadde alt vi trengte.
Det beste med hotellet er beliggenheten,det ligger så og si på flyplassen, trenger ikke engang å gå ut av bygningen. Det samme gjelder viss du skal ta t-bane eller tog, trenger ikke å gå ut da heller,og det tar bare 10 minutter til sentrum av København!
Viss du vil spise ute og ikke gidder til sentrum er det masse restauranter på flyplassen tilgjengelig.
Det er også restaurant og roomservice på hotellet.
Uansett så var det veldig praktisk for oss å bo på flyplassen da vi skulle ta et tidlig fly neste morgen.
Faktisk eit hotell som kan anbefales enten du skal videre med fly en annen plass eller om du skal til sentrum på noe weekend arrangement, pga kommunikasjonsmulighetene.

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 36torb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
CLCPH_Manager, General Manager på Clarion Hotel Copenhagen Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. oktober 2018
Google-oversetting

Dear Tor b

Thank you for taking the time to write such a kind review. You are so right - one of our best features is our location, couldn't be more convenient. We hope to see you again next time you visit Copenhagen.

Best regards Jesper Olesen, General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. september 2018 via mobile enheter

Fin beliggenhet ved siden av flyplassen. Store romslige rom med bra renhold.

Utrolig stilig innvendig i hotellet - fint konferanse hotell som er perfekt for møter Osv.

Fint hvis man trenger ett bra hotell i umiddelbar nærhet til flyplassen

Dato for oppholdet: april 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, mariust168
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
CLCPH_Manager, General Manager på Clarion Hotel Copenhagen Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. september 2018
Google-oversetting

Dear Marius T

Thank you for your kind reply and. We are pleased to hear that you found the rooms stylish and clean. You are so right - we see ourselves as the perfect meeting spot. Right by the airport so you don't have to spend extra time on transport. Hope to see you next time you visit Copenhagen.

Best regards Jesper Olesen, General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2018 via mobile enheter

Veldig hyggelig betjening, flott og imøtekommende lobby med bra belysning og naturlig til-lys som løfter energien i bygget. Gjennomført innredet. Ryddige og fine rom godt vedlikeholdt med utsikt til fly som kommer og går, og vinduer med førsteklasses lydisolering.
Gode senger og god luft på rommene.
Restauranten på hotellet er noe dyr i forhold til hva du får, men meget trivelig betjening.
Her bor jeg gjerne igjen.

Dato for oppholdet: april 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, larsmagnusmadsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
CLCPH_Manager, General Manager på Clarion Hotel Copenhagen Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. juli 2018
Google-oversetting

Kære Lars M.

Tak for de meget fine roser til både værelser og betjeningen. Hvor er det skønt at høre du har lyst til at komme tilbage. Det vil vi se frem til og glæder os til at byde dig velkommen igen.

Venlig Hilsen
Miri Sumiq, General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2018

Jeg og min datter bodde her i fire dager da vi besøkte København. Hotellet er rent og dekoren er vakker. Rommene har god størrelse med gode senger og stoler på rommet. Ismaskin i gangen var et pluss.Personalet var hyggelige og frokosten var helt super! Det aller beste med hotellet er beliggenheten. Det ligger rett på flyplassen, trenger ikke å gå ut av bygningen. Det samme gjelder tilgang til t-bane og tog, trenger ikke å gå ut da heller! 10 minutter til sentrum av København, lett og enkelt! Masse restauranter på flyplassen tilgjengelig blandt annet to lekkre veganske som vi spiste på hver kveld. Restaurant og roomservice på hotellet også. Lite men fint gym og egen flott spa-avdeling. Deilig å bo på flyplassen da vi skulle ta et tidlig fly hjem. Anbefaler hotellet.

Romtips: Utsikten er flott i alle himmelretninger
Dato for oppholdet: mai 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Rom
    • Service
Takk, Columbusandme
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
CLCPH_Manager, General Manager på Clarion Hotel Copenhagen Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. juli 2018
Google-oversetting

Kære Columbusandme.

Tusind tak for de fine ord, hvor dejligt at høre at du og din datter havde et skønt ophold her og synes det var nemt at komme rundt med tog og metro herfra. Tak for din flotte anbefaling.
Vi håber vi snart kan byde jer velkommen tilbage.

Venlig Hilsen
Miri Sumiq, General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser