Vi spilte banen fordi den er med i Top Nordic Golf-samarbeidet. Tilfeldighetene ville ha det til at vi hadde booket tid på denne banen akkurat den dagen Tour de France gikk rett gjennom dette lille stedet - for en lykke! :) Etter å ha sett rytterne fare forbi fikk vi spille selv om banen egentlig var stengt denne dagen. Alt var forberedt til oss når vi kom og heldigvis fikk vi med oss en baneguide - det trengtes! For en med hcp 20 var denne banen av de vanskeligste jeg har spilt - jeg tror kanskje den vanskeligste. Det var mange blinde utslag og det krevde mye presisjon i hvert eneste slag for ikke å havne i roughen. Etter en dårlig start gikk det bedre på veien tilbake til klubbhuset. Om dette skyldes at back nine var enklere eller om jeg hadde kommet meg over sjokket vites ikke. Uansett, det var en superfin bane i flotte omgivelser. Den føltes over gjennomsnittet tung å gå i hvert fall når jeg bærer køllene på ryggen.
Fasilitetene rundt med klubbhuset og restauranten er formidable. Lunsjen på Fasaneriet var noe av det bedre jeg har smakt! Hit kommer vi gjerne tilbake!