Første møte på Hjelseng gård som gjest i bryllup. Tre retters velsmakende middag og kaffebord i... les mer
Meget hyggelig betjening. Fikk omvisning på gården. God kaffe og fersk bakst. Ungene fornøyde med... les mer
Forhåndsbestilt julebord for i overkant av 20 personer. Stedet og atmosfæren og selskapet var supert. Fin innredning og hyggelig personale. Maten var litt skuffende,forventer at lutefisken på et sånt sted er benfri,forsåvidt også skinnfri,det finnes loins som er enkle å tilberede og spise. Tilbehøret var veldig bra. Når det gjelder forrett og dessert, bør kokken være litt forsiktig med å eksperimentere med for mye og nye smaker sammen, det kan trekke ned helhetsinntrykket isteden for opp. God kaffe,godt øl og gode vin/ drikkeanbefalinger.
Hei og takk for tilbakemeldingen.
Vi beklager at dere ikke var fornøyd med måltidet og lutefisken. Vi tar inn lutefisk fra en av de mest renomerte leverandørene og tilbereder denne på tradisjonelt vis.
Beklager at dette ikke falt i smak hos dere.
Velkommen ved en senere anledning.
Mvh Ola Hjelseng
Var på et møte med overnatting på Stjørdal, men istedet for å spise middagen på hotellet var det bestilt middag på Hjelseng Gård, og det var et særdeles godt valg.
Det var litt krøbelt og trangt i inngangspartiet der det var en slags garderobe, spesielt fordi det var flere grupper enn oss der denne kvelden.
Til middag fikk vi et eget rom for oss selv. Litt trangt rundt langbordet der også, men maten var uovertruffen, samt at vi fikk en kjapp orientering om stedets historie.
Ikke greit å overta en gård på et slikt sted, der all matjorda blir tatt til boliger, og da er det om å gjøre å finne seg andre bein å stå på. Og det har de klart her, og en imponerende jobb som er gjort her for å ivareta stedets historie og sjarm.
Betalte ikke selv, så jeg kan ikke uttale meg om prisnivået, men alt i alt vil jeg hevde at dette var veldig bra. Og MYE bedre enn det som hotellrestaurantene kan varte opp med!
Vi besøkte Hjelseng Gard som en gruppe på rundt 20 personer. Den enkelte hadde forhåndsbestilt hva man ønsket å spise. Spiste selv lutefisk med tilbehør. Fisken hadde topp kvalitet. Gården er nærmest et lokalmuseum, og innehaveren av stedet ga en omvisning.
Gruppen fikk smake 7 ulike typer øl, med veldig varierende smak. Engasjert personale og service vennlige. Kanskje litt lite forberedt på planlegging av servering da alt ikke gikk like smooth som det kunne gått. Kjempegod alkoholfri cider og god hvitvin til de som ikke likte øl.
kjempetrivelig betjening, flott historie, god mat og god drikke ble servert under superflotte omgivelser
Vi hadde bestilt en julelunch for forretningskunder og fikk servert god mat av kortreist type, denne gangen juletallerken. Nydelig mat, og ikke minst drikke av svært økologisk karakter, eple,blåbærdrikke og øl fra eget bryggeri. Nydelig dessert, karamellpudding, nam. Det som imidlertid fulgte med var en svært interessant reise i tid med eier Ola Hjelseng som "museumsbestyrer". Vi fikk ett godt innblikk i hvordan denne gården hadde fungert langt tilbake til 1700-tallet. En mengde gjenstander (over 2000) ga oss en sjelden mulighet til å få ett dypdykk i fortiden. Vi avsluttet med vårt møte i ett svært hyggelig møterom hvor alle de moderne duppedittene var samlet. Kommer tilbake.