Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Innbyr til fine opplevelser inneog ute

Første møte på Hjelseng gård som gjest i bryllup. Tre retters velsmakende middag og kaffebord i... les mer

Anmeldt 5. mars 2020
tovep579
,
Stjørdal, Norge
God kaffe i fine omgivelser

Meget hyggelig betjening. Fikk omvisning på gården. God kaffe og fersk bakst. Ungene fornøyde med... les mer

Anmeldt 25. juli 2019
Tom H
,
Tromsø, Norge
via mobile enheter
Les alle 14 anmeldelsene
  
Anmeldelser (14)
Filtrer anmeldelser
14 resultater
Vurdering fra reisende
6
6
2
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
6
6
2
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 14 anmeldelser
Anmeldt 14. januar 2018

Var på et møte med overnatting på Stjørdal, men istedet for å spise middagen på hotellet var det bestilt middag på Hjelseng Gård, og det var et særdeles godt valg.

Det var litt krøbelt og trangt i inngangspartiet der det var en slags garderobe, spesielt fordi det var flere grupper enn oss der denne kvelden.

Til middag fikk vi et eget rom for oss selv. Litt trangt rundt langbordet der også, men maten var uovertruffen, samt at vi fikk en kjapp orientering om stedets historie.

Ikke greit å overta en gård på et slikt sted, der all matjorda blir tatt til boliger, og da er det om å gjøre å finne seg andre bein å stå på. Og det har de klart her, og en imponerende jobb som er gjort her for å ivareta stedets historie og sjarm.

Betalte ikke selv, så jeg kan ikke uttale meg om prisnivået, men alt i alt vil jeg hevde at dette var veldig bra. Og MYE bedre enn det som hotellrestaurantene kan varte opp med!

Dato for opplevelse: desember 2017
Takk, SA_Travel_MN
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. oktober 2017 via mobile enheter

Vi besøkte Hjelseng Gard som en gruppe på rundt 20 personer. Den enkelte hadde forhåndsbestilt hva man ønsket å spise. Spiste selv lutefisk med tilbehør. Fisken hadde topp kvalitet. Gården er nærmest et lokalmuseum, og innehaveren av stedet ga en omvisning.

Dato for opplevelse: november 2016
Takk, Berape
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. oktober 2017 via mobile enheter

Gruppen fikk smake 7 ulike typer øl, med veldig varierende smak. Engasjert personale og service vennlige. Kanskje litt lite forberedt på planlegging av servering da alt ikke gikk like smooth som det kunne gått. Kjempegod alkoholfri cider og god hvitvin til de som ikke likte øl.

Dato for opplevelse: oktober 2017
Takk, Surkeluggen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. oktober 2017

kjempetrivelig betjening, flott historie, god mat og god drikke ble servert under superflotte omgivelser

Dato for opplevelse: november 2016
Takk, tommyp394
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. desember 2016

Vi hadde bestilt en julelunch for forretningskunder og fikk servert god mat av kortreist type, denne gangen juletallerken. Nydelig mat, og ikke minst drikke av svært økologisk karakter, eple,blåbærdrikke og øl fra eget bryggeri. Nydelig dessert, karamellpudding, nam. Det som imidlertid fulgte med var en svært interessant reise i tid med eier Ola Hjelseng som "museumsbestyrer". Vi fikk ett godt innblikk i hvordan denne gården hadde fungert langt tilbake til 1700-tallet. En mengde gjenstander (over 2000) ga oss en sjelden mulighet til å få ett dypdykk i fortiden. Vi avsluttet med vårt møte i ett svært hyggelig møterom hvor alle de moderne duppedittene var samlet. Kommer tilbake.

Dato for opplevelse: desember 2016
Takk, DogOnSnail
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser