Besvart 26. nov. 2018
Kjære gjest Tusen takk for at du tar deg tid til å gi oss din tilbakemelding. Dette setter vi stor pris på. Synd å høre det ble misforståelse rundt parkeringen, men da vet det dere til neste gang at bor dere hos oss ved utreise, har dere 50% på parkering ved parkeringshuset som er rett ved hotellet. Vi er glad for å høre at du var fornøyd med ditt opphold hos oss, og ser frem til å kunne ønske deg velkommen tilbake ved en senere anledning. Med vennlig hilsen Eva Brevik-Samstad, operation manager
Overnattet på flyplassen pga av tidlig avreise dagen etter. Hotellet er ok, men stive priser. God frokost. Rommet luktet forferdelig røyk. Det var så ille at det luktet av klærne da jeg reiste. Ikke bra! Personalet var hyggelige.
Dato for oppholdet: november 2018
Verdi
Rom
Renslighet
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Radisson Blu
Denne forretningen bruker verktøy levert av Tripadvisor (eller en annen offisiell partner for innsamling av anmeldelser) for å oppfordre til og samle inn gjesteanmeldelser, inkludert denne.
Spør LoveTravel741630 om Radisson Blu Hotel, Trondheim Airport
Takk, LoveTravel741630
evabreviksamstad, Operation manager på Radisson Blu Hotel, Trondheim Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. november 2018
Kjære gjest. Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding, det setter vi stor pris på.. Vårt hotell er 100% røykfritt, så da beklager vi at du opplevde at noen har røyket på rommet ditt. Ga du beskjed til resepsjonen slik at du kunne få byttet rom? Din tilbakemelding er sendt videre internt slik at vi får se på våre rutiner. Håper å kunne ønske deg velkommen tilbake ved en senere anledning. Med vennlig hilsen Eva Brevik-Samstad Radisson Blu hotel, Trondheim Airport
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Hotellet har fantastisk beliggenhet i umiddelbar nærhet til Værnes. Rom og fasiliteter er som forventet på et flyplasshotell. Bra lydisolert mot flystøy, mindre imponerende med mye lyd fra ferdsel i korridor. Restaurant er som ventet dyr men med ok mat. God frokost. Klokkeklart minus for manglende treningsmuligheter på selve hotellet, ikke godt nok til denne prisen.
Dato for oppholdet: november 2018
Spør jernj om Radisson Blu Hotel, Trondheim Airport
Takk, jernj
evabreviksamstad, Operation Manager på Radisson Blu Hotel, Trondheim Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. november 2018
Kjære gjest Tusen takk for at du tar deg tid til å gi oss din tilbakemelding. Dette setter vi stor pris på. Vi er glad for å høre at du var fornøyd med ditt opphold hos oss, og ser frem til å kunne ønske deg velkommen tilbake ved en senere anledning. Med vennlig hilsen Eva Brevik-Samstad, operation manager
toveew
Rom
Renslighet
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Radisson Blu
Spør toveew om Radisson Blu Hotel, Trondheim Airport
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
evabreviksamstad, Operation manager på Radisson Blu Hotel, Trondheim Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. november 2018
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Hotellet ligger utrolig bra til på Værnes, genialt for stopovers med tog videre etc. Rommene er ok, restauranten grei mat men passelig service. Spurte etter "dagens" Moules Feires som var oppført på tavle. Servitøren sa det var tomt (kl 19), og gjorde ingen tegn til å fjerne skiltet da det ble påpekt. Frokosten skiller seg ikke ut, men var helt grei.
Dato for oppholdet: oktober 2018
Spør L7299NZandreasd om Radisson Blu Hotel, Trondheim Airport
Takk, L7299NZandreasd
evabreviksamstad, Operation Manager på Radisson Blu Hotel, Trondheim Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. oktober 2018
Kjære gjest Tusen takk for at du tar deg tid til å gi oss din tilbakemelding. Dette setter vi stor pris på. Vi beklager din opplevelse i restauranten, og denne tilbakemeldingen er allerede sendt til vår F&D Manager. Vi er glad for å høre at du ellers var fornøyd med ditt opphold hos oss, og ser frem til å kunne ønske deg velkommen tilbake ved en senere anledning. Med vennlig hilsen Eva Brevik-Samstad, operation manager
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Veldig greit sted for en overnatting på vei til noe.
Overnattet med to barn under 10 år. Rommet var stort og godt. Gode fasiliteter for barna i fellesområdet. En ekstra bonus var at vi kunne se flyene landet og ta av fra vinduet på rommet.
Veldig god frokost, både for voksne og barn. Veldig fint anrettet og et godt utvalg.
Dato for oppholdet: juli 2018
Spør mornyh om Radisson Blu Hotel, Trondheim Airport
Takk, mornyh
evabreviksamstad, Operation manager på Radisson Blu Hotel, Trondheim Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. oktober 2018