Har bodd her ved ett par anledninger og blitt like positivt overrasket begge gangene. Rommene er rene og ryddige og virker innbydende. Trivelig betjening. God frokost og god søvn gjør at reisene blir mye triveligereMer
Vis mindreKjære gjest og godt nytt år.
Med vennlig hilsen Eva Brevik-Samstad, operation manager
Fint moderne flyplasshotell rett ved terminalen. Bare å rusle bort. Moderne tiltalende rom og fellesområder. Personalet var hyggelig og behjelpelig og gode transportmuligheter inn til byen. Så et godt alternativ dersom man har en tidlig morgen flight.
Godt hotell på flyplassen. Store gode rom. Hyggelig betjening. Litt dyrere en gjennomsnittet, men verd det når man skal ta fly. Rakk ikke å spise frokost, men det så veldig lekkert ut. Minibar, strykejern, romservice. Vegg til vegg teppe. Lydtette vindu. Sov veldig godt i gode senger.
Kjære gjest
Tusen takk for at du tar deg tid til å gi oss din tilbakemelding. Dette setter vi stor pris på. Vi er glad for å høre at du var fornøyd med ditt opphold hos oss, og ser frem til å kunne ønske deg velkommen tilbake ved en senere anledning. Fortsatt god jul. Med vennlig hilsen Eva Brevik-Samstad, operation manager
Bodde her før reise fra Værnes tidlig en morgen. Sjekket inn sent på kvelden, og ga beskjed om dette pr e-post til hotellet.
Vi parkerte vår bil ved sandfærhus da vi ikke forsto oss helt på radissons sitt tilbud om halv pris ved parkering i deres parkeringshus. Og det så ut som vi måtte velge mellom å betale for 3 dager, eller 7 dager.
Pent og stort rom, som har alt det man trenger. Og veldig godt lydisolert. Ingen støy fra flyplassen som er nærmeste nabo.
Nydelig frokost. Anbefales :-)
Kjære gjest
Synd å høre det ble misforståelse rundt parkeringen, men da vet det dere til neste gang at bor dere hos oss ved utreise, har dere 50% på parkering ved parkeringshuset som er rett ved hotellet.
Vi er glad for å høre at du var fornøyd med ditt opphold hos oss, og ser frem til å kunne ønske deg velkommen tilbake ved en senere anledning. Med vennlig hilsen Eva Brevik-Samstad, operation manager
Overnattet på flyplassen pga av tidlig avreise dagen etter. Hotellet er ok, men stive priser. God frokost. Rommet luktet forferdelig røyk. Det var så ille at det luktet av klærne da jeg reiste. Ikke bra! Personalet var hyggelige.
Kjære gjest.
Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding, det setter vi stor pris på..
Vårt hotell er 100% røykfritt, så da beklager vi at du opplevde at noen har røyket på rommet ditt. Ga du beskjed til resepsjonen slik at du kunne få byttet rom? Din tilbakemelding er sendt videre internt slik at vi får se på våre rutiner.
Håper å kunne ønske deg velkommen tilbake ved en senere anledning.
Med vennlig hilsen
Eva Brevik-Samstad