Morten75
Stjørdal, Norge
5,0 av 5 boblerAnmeldt 17. sep. 2020
Dato for oppholdet: september 2020
Hanne Finanger, Guest Services / Front OfficeRadisson Blu Hotel, Trondheim Airport, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 23. sep. 2020
Kjære Morten75.
Vi ønsker til enhver tid å gi våre gjester en flott opplevelse og da er deres tilbakemeldinger viktig.
Hyggelig å høre at du har hatt det fint her hos oss og ser frem til å ønske deg velkommen tilbake ved en senere anledning.
1.6 km fra Radisson Blu Hotel, Trondheim Airport
297.1 km fra Radisson Blu Hotel, Trondheim Airport
331.2 km fra Radisson Blu Hotel, Trondheim Airport
Se flere hoteller i Stjørdal
Anmeldt 1. september 2020 via mobile enheter

For å være best mulig uthvilt, valgte jeg å overnatte på hotellet som ligger bare et lite steinkast fra terminalen ved Trondheim lufthavn Værnes.
Jeg reiser mye i jobben, bor ofte på hotell, og foretrekker alltid et stille og koselig rom høyt oppe med utsikt. Noe jeg også skrev da jeg booket denne natten.
Jeg ble ekspedert av en svært hyggelige og imøtekommende resepsjonist da jeg sjekket inn som også bekreftet at hun hadde tatt hensyn til mine ønsker. Hun sørget også for å bestille matpakke som jeg fikk utlevert da jeg sjekket ut grytidlig neste morgen. Før frokosten hadde startet.
Men hva hjelper det når de overivrige vekterne lukter krutt og mel i posen og beslaglegge både appelsinjuicen og yoghurten fra Tine. Sikkert farlige greier dette! Men heldigvis lot de meg få beholde de to brødskivene og kjærligheten på pinne som også lå oppi posen.
Reagerte på at det på tross av at dette er et nytt flyplasshotell var det litt lytt. Hørte både lyder fra korridoren og tog som passerte. Bedre isolering, kanskje?
Pluss for en liten flaske Antibac på badet, og ikke minst - et hyggelig og imøtekommende personale. Supert! 😀🤟🇳🇴

1  Takk, frodet192
Hanne Finanger, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Hotel, Trondheim Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. september 2020

Kjære frodet192,

Tusen takk for at du tar deg tid til å gi oss din tilbakemelding. Dette er veldig viktig for oss i jobben med og til en hver tid levere et best mulig produkt.
På vegne av hele personalet på Radisson Blu ønsker vi å takke deg for at du valgte å bo hos oss og vi håper å se deg ved en senere anledning når du igjen befinner deg på disse kanter!

Med vennlig hilsen Hanne Finanger, Front Office Manager

Anmeldt 1. september 2020 via mobile enheter

Lettvint når man skal med tidlig. Har brukt dette hotellet en del ganger. Gode småretter. Godt øl👍 Anbefaler dette! Beliggenhet er jo midt i blinken. Eneste minus er den nye flybusstilbyderen. 👎Ta taxi eller tog fra Trondheim.

Dato for oppholdet: september 2020
Takk, Janka56

Kjære Janka56,

Hyggelig å høre at du var fornøyd med oppholdet og ønsker dere velkommen tilbake ved en senere anledning.
Med vennlig hilsen Hanne Finanger, Front Office Manager

Anmeldt 3. august 2020

Sentralt på flyplassen.
Restauranten litt dyr og noe tørr hamburger til stiv pris (få andre muligheter, så derfor!?)
Litt å gå fra P-hus (DYRT) og bort til hotellet, om man har mye bagasje. Personalet: topp.

Takk, Lars Skiebe T
Hanne Finanger, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Hotel, Trondheim Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. august 2020

Hei Lars T,

Tusen takk for at du tar deg tid til å gi oss en tilbakemelding på ditt opphold. Dette er veldig viktig for oss i jobben med og til en hver tid levere et best mulig produkt.
Vi håper å se deg ved en senere anledning når du igjen befinner deg på disse kanter!

Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

De bruker minste matsal der det er umulig å holde avstander under frokost. Med to til å betjene hundrevis av besøkende er resultatet coronakø for å komme inn for den som gidder å stå en time i kø, og deretter coronakø for å få en brødskive. Mattilsynet bør ta seg en tur. De to som var på jobb var vennlige og hardtarbeidende, de var bare for få til å ta imot gjester, dele ut brød og egg, fylle på bordet og rydde og vaske bord etter gjester. Huff.

Takk, hauglandshella
Eva Brevik -Samstad, Other på Radisson Blu Hotel, Trondheim Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. juli 2020

Kjære gjest
Tusen takk for at du tar deg tid til å gi oss din tilbakemelding. Dette setter vi stor pris på.
Vi beklager din oppelvelse i frokosten vår. Vi bemanner ut fra antall personer til frokost dagen før. Sist helg kom det til adskillig mange ekstra de 2 siste timene før midnatt som gjorde at dette ikke ble godt nok planlagt fra vår side, noe vi har tatt til etterretning. Nå har vi endret rutiner som gjør at vi er godt forberedt.
Vi har markert over alle gulv at gjesten selv må bidra til å holde 1-meter avstand i fellesareal i tillegg til at vi gjør så godt vi kan.
Vi er glad for å høre at du ellers var fornøyd med ditt opphold hos oss, og ser frem til å kunne ønske deg velkommen tilbake ved en senere anledning. Med vennlig hilsen Eva Brevik-Samstad, operation manager

Anmeldt 21. juni 2020

Måtte innom sent, og overnatte på vei nordover. Helt greit hotell. Typisk business/konferanse-hotell. Rakk ikke restauranten. God frokost, corona-tilpasset. Bra. Ussel parkering. Måtte sette bilen i flyplass-parkering. Kostet 260 NOK for noen timer fra sen kveld til tidlig formiddag. Ellers ok. Hyggelig betjening. Ok priser.

Dato for oppholdet: juni 2020
1  Takk, staroe
evabreviksamstad, Operation Manager på Radisson Blu Hotel, Trondheim Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juni 2020

Kjære gjest
Fra 1. januar tok firmaet Apcoa over driften av parkeringshuset, så denne har vi dessverre ikke noe med. Vi er i dialog med de for å prøve å få på plass en avtale for våre gjester. Last ned Apcoa’s app for parkering neste gang du kommer.