Linda B
      286.9 km fra Radisson Blu Hotel, Trondheim Airport
      286.9 km fra Radisson Blu Hotel, Trondheim Airport
      Se flere hoteller i Stjørdal
      Anmeldt 15. februar 2024

Veldig hyggelig folk betjening, veldig rent og pent hotell, abolutt et førstevalg fra oss, når vi reiser, og brukt mye i jobb sammenheng Radisson. er også medlem her gjennom raddison så må si dette er veldig fint, pluttselig oppgrader dem rommet, og gjør ekstra stas. veldig fornøyd og bra ac.

Dato for oppholdet: august 2023
      Takk, eilertm
      Anmeldt 4. februar 2024 via mobile enheter

Dagen vi ankom hotellet fikk vi beskjed om at vi måtte betale kr 3000 ekstra for ungene vi hadde med. Vi bestilte rom for 4 stk, og de hadde visst nok prøvd å sende henvendelse om at rommet ble dyrere med barn, selv om vi fikk booket rommet for 4 stk. Skulle de ordne så ungene fikk overnatter måtte vi betale. Vi fikk til slutt «forhandlet» oss frem til at vi «bare» måtte betale kr 1500 ekstra. Vi så etter innsjekking at det hadde kommet mail fra de dagen før vi skulle sjekke inn, da så vi i en lang rekke at de hadde skrevet at vi måtte betale kr 1500 for barn. Så at de krevde kr 3000 når vi skulle sjekke inn var veldig spesielt. Da vi kom på rommet var alt allerede redd opp, så veldig spesielt å «true» med at ingen ting var ordnet til de da vi kom frem etter 9 timers lang kjøretur.. I tillegg var det en liten frokost sal, dermed ble folk bedt om å gå før de var ferdige med å spise. Dette skjedde også oss på frokost 2. dag, ungene våre satt fortsatt og spiste da betjeningen begynte å mase I’m vi kunne gå. De hadde et stort restauranten i tilknytning til spisesalen som fint kunne vært åpnet når de visste at hotellet var fullt.

Dårlig betjening, dyrt når de krevde litt over kr 8000 +3000 ekstra for barna vi allerede hadde bestilt til, samt at frokosten ikke var inkludert!

Parkering er også dyrt da man må benytte parkeringen til flyplassen!

Vi var mange som var der i forbindelse med innendørs LS, og vi hadde booket på nytt om vi hadde vært mer fornøyde. Men vi har allerede booket på et annet hotell for LS 20205 👌🏻😊

Romtips: Tungvinn og dyr parkering da man må parkere pp parkeringa til flyplassen. Finnes flere hoteller hvor parkering samt frokost er inkludert
      Dato for oppholdet: februar 2024
      Takk, Sihavik
      Anmeldt 2. januar 2024

Oppholdet var ok, renslighet på rommet kunne vært bedre. Støvete på hyller å nattbord. Fant en sokk på list ved TV-en på rommet som ikke var vår. Språkkunnskap til ansatt ved innsjekk var dårlig, ble flere misforståelser på kort tid, ikke snakket han godt norsk eller engelsk

Dato for oppholdet: desember 2023
      Takk, t0nyny
      Anmeldt 18. november 2023

Perfekt for reisende med fly! Stort rom, luftig og fint innredet. Ok bad med badekar. Minikjøleskap. God service i resepsjonen. Fikk 2 flasker vann uten ekstra kostnad ved forespørsel om kald drikke ved ankomst etter en lang reise. Perfekt for oss, med tidlig flyavgang påfølgende morgen. 50M unna inngang til flyplassen.

Dato for oppholdet: november 2023
      Takk, SandraE2913
      Anmeldt 9. november 2023

Ypperlig beliggenhet om en skal videre med fly og oppholdet er nettopp for dette formålet. Varierer hvor plaget man blir av støy, da det kommer helt ann på hvor man får rom. Dette er likevel overkommelig da det tross alt er en flyplass rett utenfor.

Dato for oppholdet: november 2023
      Takk, carmenytterland