Fincken
Fredrikstad kommune, Norge
3,0 av 5 boblerAnmeldt 23. juli 2020
Kim Engan Strand, General ManagerQuality Airport Hotel Værnes, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 24. juli 2020
Hei Alexander.

Tusen takk for besøket og for din tilbakemelding.
Det er flott å se at du er fornøyd med oppholdet og satte pris på frokosten vår.
Så skal vi få byttet putene på rommet til neste gang du besøker oss :)
Fortsatt god sommer og hjertelig velkommen tilbake.
Exterior
295.5 km fra Quality Airport Hotel Værnes
329.6 km fra Quality Airport Hotel Værnes
Se flere hoteller i Stjørdal
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Gammelmodig hotell som trengs å pusses opp. Elendig renhold gjorde det utrivelig.
(Se bilde)
Vil nok foretrekke Et annet hotel neste gang.
Hyggelig betjening og helt grei frokost, til tross for «coronnatid».

2  Takk, bjoernv2014
Kim Engan Strand, General Manager på Quality Airport Hotel Værnes, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juli 2020

Hei Bjørn.
Tusen takk for besøket og for din tilbakemelding.
Vi er svært lei oss for at du ikke opplevde renholdet som tilfredsstillende.
Dette er noe vi har ekstra fokus på nå som følge av den pågående pandemien og jeg kan forsikre deg om at vi skal følge opp saken. Det skal være både trivelig og trygt å være gjest hos oss.
Så er vi glade for å se at du fikk et positivt inntrykk av personalet samt frokosten vår og håper at du vil gi oss en mulighet til å vise oss fra en bedre side ved en senere anledning.
Med vennlig hilsen
Kim Engan Strand
Direktør

Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Helt OK for 1 natt eller 2. Rommet var lite men rent og pent. Frokosten var helt grei. Jeg syns di ansatte skal ha veldig skryt. Det legges ned masse ekstra tid på å vaske med tanke på covid-19 di har også delt opp så du må spise frokost på bestemte tider. For at restauranten ikke skal bli for full. Veldig mye bra tiltak for at det ikke skal bli for folksomt.

2  Takk, Espen E
Kim Engan Strand, General Manager på Quality Airport Hotel Værnes, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. juli 2020

Hei galagutt.
Tusen takk for besøket og for din tilbakemelding.
Vi blir veldig glade når vi ser at du er fornøyd med oppholdet og våre smitteverntiltak.
Så håper vi at du snart kommer tilbake igjen :)
Fortsatt riktig god sommer.

Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Bodd her flere ganger før. Nå 2 døgn i ferien. Stort flott og rent rom med gode senger. Kaffemaskin, kjøl og strykebrett på rommet. 2 gode hvilestoler. Et lite minus at sengene kan skli fra hverandre :) Nydelig koronafrokost. Litt langt å gå til hotellets parkering. Hyggelige ansatte. Anbefales som et trygt valg

Takk, KarlE297
Kim Engan Strand, General Manager på Quality Airport Hotel Værnes, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. juli 2020

Hei Karl.

Tusen takk for at dere valgte å overnatte hos oss igjen og for flott tilbakemelding.

Vi blir veldig glade når vi ser at dere er fornøyde med oppholdet og et tips til neste gang dere besøker oss kan være å gi oss en liten "heads up" ved bestilling så skal vi sørge for at sengene ikke sklir fra hverandre :)

Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

All ære for en super serviceholdning. Hadde kjørt fra Oslo om natten og måtte stoppe for litt søvn fra kl0400. Valgte billig og bra, kun 850,- m frokost! Forsov oss fra frokosten, men selvfølgelig skulle vi få mat en time etter🥰🙏👊👏tusen takk
Anbefaler alle dette hotellet!

NB! Overnatt heller her om du skal til Levanger. Thon hotellet eier ikke serviceinnstilling! Vi gjorde som de ba om og bestilte lokalt ikke via nettstedene, på samme måte som vi gjorde på her QAHV
Der fikk vi prisen som stod på nett. På Thon i Levanger la de på prisen ca 3-400kr til samme type hotell som her, til nesten 1700,- fordi vi ikke booket på hjemmesiden. Uhørt! Hurra for QAHV

2  Takk, Ingar N

Hei Ingar.

Tusen takk selv for at dere valgte å stoppe hos oss og for en fantastisk tilbakemelding.

Vi blir hoppende glade når vi leser dette og håper at dere snart kommer tilbake til oss igjen.

Anmeldt 3. juli 2020 via mobile enheter

Fint hotell, med bra standard. Greit renhold og gratis parkering bakom nabobygget. Under vårt opphold var det coronatiltak. Synes de håndterte dette på en grei måte, vi opplevde organiseringen som bra utført, og det var ingen stress og kaos. Man kunne velge hva man ville ha fra en stående buffet hvor betjeningen la dette på serveringsfat. Ingen høy musikk og støy ved bordene.

3  Takk, 727runeg

Hei 727runeg.

Tusen takk for besøket og for tilbakemeldingen.

Så flott at dere liker hotellet vårt og er fornøyde med oppholdet samt følte dere trygge og godt ivaretatt underveis.

Det er vi veldig glade for å lese og så håper vi at dere snart besøker oss igjen.