Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.com
USD 91
Expedia.comUSD 96
Hotels.comUSD 96
PricelineUSD 96
Trip.comUSD 93
Agoda.comUSD 91
Orbitz.comUSD 96
Se alle 11 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (52)
Filtrer anmeldelser
52 resultater
Vurdering fra reisende
15
17
8
7
5
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
15
17
8
7
5
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2025 av 52 anmeldelser
Anmeldt 29. juli 2022 via mobile enheter

Små rom på billigste nivå, men ok. Vårt rom manglet tv. Det ble fikser elegant ved at vi fikk et familierom.
Hyggelig betjening og fin uteplass hvor man kunne nyte en kald halvliter i kveldssola.
De hadde også kveldsbufe for dem som ikke hadde spist aftens på veien.

Dato for oppholdet: juli 2022
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 811_gel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. juli 2022 via mobile enheter

Lite og fint hotell med sjøutsikt. Veldig enkel selv-innsjekk ved inngangen og lett å sjekke ut selv på samme maskin. God frokost og hyggelig betjening. Fremstår rent og ryddig. Stor og gratis parkeringsplass. Rakk ikke å teste middagen da vi kom veldig sent.

Romtips: Plass til barnevogn på rommet, men ikke reiseseng samtidig. Spis mye frokost, den var veldig god!
Dato for oppholdet: juli 2022
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Annhelenrs
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. juli 2022

Vi var et par dager på hotellet. Det var rimelig, rent og med god service. Frokosten var god og variert. Det var heller ikke støy fra flyplassen like i nærheten.. Beliggenheten med utsikt til fjorden var fin .Vi kommer gjerne tilbake!

Dato for oppholdet: juli 2022
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Best Western
Takk, kristinsa685
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. juni 2022

Meget bra opphold i forhold til pris for 3 voksne personer i familierom. Vi spiste dagens middag til en grei pris som besto av fiskesuppe, kjøttkaker og dessert. Greit å finne frem og gode gratis parkeringsmuligheter. Vi anbefaler dette hotellet

Dato for oppholdet: juni 2022
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Best Western
Takk, persen0053
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. juni 2022

Vi var en gruppe på 8 personer alle meget godt fornøyde.
Fin ettermiddag i Stjørdal med fin utsikt til fjorden i fint vær.
Deilig mat og hyggelig betjening.
Rommene og bad er i minste laget når man har litt bagasje.

Dato for oppholdet: juni 2022
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Best Western
Takk, aalien2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser