“Nydelig mat opplevelse.”
Anmeldelse av San Sebastian Stjørdal

San Sebastian Stjørdal
Vurdert som nr. 5 av 14 Restauranter i Stjørdal
Anmeldt 13. november 2023 via mobile enheter

Min opplevelse på San Sebastian var veldig fin. Maten var nydelig.
Fin atmosfære i lokalet og god service.
Kommer hit igjen.

Takk, NorthStar35522554901
San Sebastian Stjørdal, Eier på San Sebastian Stjørdal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. november 2023

Hei og takk for fin tilbakemelding. Vi er glad du var fornøyd med maten vår. Vi ønsker deg varmt velkommen tilbake ved en senere anledning :) Mvh Tea

Anmeldt 13. november 2023 via mobile enheter

Superkoselig plass med god service🥰 bestilte burgerpkanke..den var nydelig. Vil absolutt anbefale denne resturanten til alle

Takk, sunnivah2014

Takk for fin tilbakemelding :) Vi er glad du var fornøyd med vår burgerplanke. Vi ønsker deg varmt velkommen tilbake for å prøve mer av menyen vår. Mvh Tea

Anmeldt 13. november 2023

God mat, hyggelig personell, pen og ren restaurant! Både mat og drikke ble servert forholdsvis raskt. Spiste en god pizza, kommer tilbake for å teste tapasen!

• Atmosfære
Takk, Maren O W S

Hei og takk for fin tilbakemelding:) Vi er glad du var fornøyd med ditt besøk hos oss og ønsker deg hjertelig velkommen tilbake. Mvh Tea

Anmeldt 27. oktober 2023 via mobile enheter

Det var ikke mange gjester i restauranten, likevel tok det forholdsvis lang tid å få servert maten. Da den ankom var det jeg bestilte (grilltallerken), kaldt. Vanskelig å bedømme smaken skikkelig når maten er kald, antakelig er den helt grei, men det var en trist opplevelse. Vi hadde knapt med tid pga skulle nå et fly - hadde det ikke vært for det ville jeg sendt maten tilbake.

Dato for besøk: oktober 2023
Takk, C7063KLlisas
San Sebastian Stjørdal, Eier på San Sebastian Stjørdal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. november 2023

Hei og takk for at du tar deg tid til å gi oss din tilbakemelding, det setter vi stor pris på. Vi beklager at dere hadde lang ventetid på mat. Både dette og deres tilbakemelding om temperaturen på maten er tatt med videre internt slik at vi kan bli bedre. Takk igjen for konstruktiv tilbakemelding. Vi ønsker dere velkommen tilbake ved en senere anledning slik at dere kan få oppleve oss slik vi ønsker å fremstå. Mvh Tea

Anmeldt 17. september 2023

Særdeles dårlig mat. Saltbakte poteter uten salt, tom for Foccahiabrød, ost med honning og valnøtter UTEN valnøtter og møkkete kopp med allioli. Dyrt måltid og manglende smak på det vi fikk. Kommer ikke tilbake.

Dato for besøk: september 2023
Takk, 615ninae

Reisende som så på San Sebastian Stjørdal, så også på

Har du vært i San Sebastian Stjørdal? Del dine erfaringer!