“Bryllupsdag ”
Anmeldelse av San Sebastian Stjørdal

San Sebastian Stjørdal
Vurdert som nr. 5 av 14 Restauranter i Stjørdal
Anmeldt 28. februar 2024 via mobile enheter

Fint sted,var her for å feire vår bryllupsdag og bestilte sjømatplanke og grillplanke.veldig gode blåskjell med chorizo og chili,flott scampi og veldig god blekksprut,kjøttet på grillplanken var mørt og akkurat passe stekt,god kylling og godt tilbehør.Fine lokaler og utrolig hyggelig betjening

Dato for besøk: februar 2024
Takk, Seaside08965801882
San Sebastian Stjørdal, Eier på San Sebastian Stjørdal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. mars 2024

Hei, og tusen takk for din tilbakemelding, dette setter vi veldig stor pris på!
så hyggelig at dere hadde en flott kveld hos os, og at maten falt i smak:)
velkommen tilbake!

mvh
Martine

Anmeldt 3. desember 2023

Fin restaurant i flotte lokaler, men det er det eneste positive å si. Maten vi fikk servert var smakløs og ihjelstekt. Jeg bestilte tapashamburger med chips og aioli og fritert chevre. Hamburgeren var forferdelig tørr og smakløs, chipsen var alt for hardt stekt og helt uten krydder. Aiolien var veldig tynn og smakte også veldig lite. Chevren var helt ok, men ikke mer enn det. I forhold til hva jeg fikk servert syns jeg også prisen var alt for høy.

Betjeningen var hyggelig og imøtekommende.

Dato for besøk: desember 2023
    • Atmosfære
Takk, Camilla S
San Sebastian Stjørdal, Eier på San Sebastian Stjørdal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. desember 2023

Hei og takk for at du tar deg tid til å gi oss din tilbakemelding, det setter vi stor pris på. Så trist å høre at du hadde en negativ opplevelse med maten vår, siden vi alltid strever mot å levere gode smaksopplevelser. Maten skal ikke være smakløs og ihjelstekt. For dette beklager vi. Vi har tatt tilbakemeldingen din videre internt og til kjøkkensjef slik at vi skal kunne forbedre oss.
Gjerne ta kontakt med oss direkte på stjordal@sansebastian.no for ordentlig oppfølging fra oss.
Mvh Tea, San Sebastian Stjørdal

Anmeldt 21. november 2023 via mobile enheter

Stakk innom og spiste «juleplanke» som de kaller det da mange retter serveres på planker. Lammeskank med potetpuré osv. Skanken var kjøttfull og sausen var veldig smakfull. Broccolien kunne vært litt mer kokt men ellers en finfin opplevelse. Veldig flott lokale og god service fra servitørene. Fikk beskjed om litt venting på maten da det var mye på en gang, men helt innafor. Sjekker ut tapas neste gang.

Dato for besøk: november 2023
Takk, Sven Erik M
San Sebastian Stjørdal, Eier på San Sebastian Stjørdal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. mars 2024

Tusen takk for din tilbakemelding, det setter vi utrolig stor pris på. Veldig koselig å høre at dere hadde en fin opplevelse og hadde det hyggelig her hos oss. Hjertelig velkommen tilbake :)
mvh Sofia katarina

Anmeldt 20. november 2023

Veldig god mat, trivelige lokaler og personal. Go atmosfære. Gleder meg allerede til neste gang jeg skal dit.

Dato for besøk: oktober 2023
    • Atmosfære
Takk, Monica M
San Sebastian Stjørdal, Eier på San Sebastian Stjørdal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. november 2023

Hei og takk for fin tilbakemelding :) Vi er glad du var fornøyd med ditt besøk hos oss og gleder oss til ønske deg tilbake ved en senere anledning!
Mvh Tea

Anmeldt 19. november 2023 via mobile enheter

Fin restaurant! God service men så det var veldig travelt så måtte vente litt men det går bra! Maten var nydelig og servicen var ypperlig!

Dato for besøk: november 2023
Takk, Getaway53002162452

Hei og takk for din tilbakemelding! Vi er glad du var fornøyd med ditt besøk hos oss tross litt venting. Vi ønsker deg velkommen tilbake ved en senere anledning:) Mvh Tea

Reisende som så på San Sebastian Stjørdal, så også på

Har du vært i San Sebastian Stjørdal? Del dine erfaringer!