Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
Interessant festningsverk

Spennende å besøke dette festningsverket hvor nordmennene motsto tyskerne i 26 dager ved invasjonen... les mer

Anmeldt 17. juli 2021
jabibro
,
Moelv, Norge
Buffé

Riktig god, hjemmelaget mat. Dyktig kokk, trivelig betjening. God vaffelrøre, vi steker vaflene... les mer

Anmeldt 26. september 2019
SOSKEN
via mobile enheter
Les alle 49 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Anmeldelser (49)
Filtrer anmeldelser
49 resultater
Vurdering fra reisende
20
24
4
1
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
20
24
4
1
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 49 anmeldelser
Anmeldt 17. juli 2021

Spennende å besøke dette festningsverket hvor nordmennene motsto tyskerne i 26 dager ved invasjonen i 1940. Det gjøre inntrykk å gå rundt der de levde og kjempet.

Fjellanlegget og skyttergravene er åpne for alle hele døgnet, helt til vegen opp vinterstenges. Museet er åpent på lørdager og søndager på sommeren (2021). Jeg vil derfor anbefale å laste ned eller printe ut festningsløypa for selvguiding før du reiser opp dit på en hverdag. Denne ligger på Forsvarsbyggs nettsider om Hegra festning. (Mobildekningen er nemlig litt variabel.)

Dato for opplevelse: juli 2021
Takk, jabibro
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. september 2019 via mobile enheter

Riktig god, hjemmelaget mat. Dyktig kokk, trivelig betjening. God vaffelrøre, vi steker vaflene selv. Trivelige omgivelser og fine muligheter for å gå tur. Trimpoeng!

Dato for opplevelse: juni 2019
Takk, SOSKEN
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. januar 2019 via mobile enheter

Her ligger masse historie. Fint å gå i gangene inne og ute på festningen, samt å gå inn i kanonstillingene. Kunne kanskje vært infotavler inne og ute, som fortalte deler av historien, på de forskjellige plassene inne og ute. Absolutt verdt et besøk, ta med tursekken og kaffe, nyt naturen og historien.

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, edvin_2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. september 2018 via mobile enheter

For en opplevelse, for et byggverk! Ingeniørkunst på høyt nivå. Store oppholdsrom, kjøkken, bakeri, sykestue og fluktmuligheter i alle retninger. En kan bare tenke seg til hvordan det var å være soldat i festningen. Et must hvis man besøker Stjørdal

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, 513terjeh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. august 2018

Skal man til Stjørdal, er et besøk ved Hegra festning verdt et besøk. Det å vndre inne i labyrintene og kjenne på gufset fra krigsdagene gir rom for ettertanke, Godt bevarte bygninger, anlegg fra krigsdagene og bunkerser med kalde murvegger gjør at en bare kan tenke seg hvordan livet var her inne i festningen. Interessant å se at d. et ble gjort god ingeniør kunst også i "gamle dager". Er du i Stjørdal er et beslk i Hegra festning en "MÅ" ting!

Dato for opplevelse: oktober 2017
Takk, Terje Olav H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser