“God glutenfri hamburger ”
Anmeldelse av Max Premium Burgers

Max Premium Burgers
Vurdert som nr. 1 av 1 Smått og godt i Stjørdal
Beskrivelse: Velkommen til MAX Trondheim.
Beskrivelse: Velkommen til MAX Trondheim.
Anmeldt 23. august 2020 via mobile enheter

Var sulten og fikk i løpet av 10 minutter servert en smakfull glutenfri hamburger. De hadde det beste glutenfri hamburgerbrødet jeg har fått. Det var dyrt her men vil anbefale andre Cøliakere på reise og prøve denne.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, 277arnee

Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

147 ordinære kroner for et glass Chardonnay er horribelt... Flaskepris for en slump m vin. Og dette var ordinær pris, ikke Koronapris... Er vi virkelig interessert i å betale så mye mer bare for at vi er på en flyplass?!

Takk, hildehynne
Anmeldt 24. november 2019 via mobile enheter

Over 20 min ventetid for mat på en flyplass? På en svært rolig ettermiddag hvor restauranten ikke er halvfull engang? Måtte etterlyse maten til slutt og hive den i oss for å rekke flyet. Og når vi spurte; ikke så mye som et beklager og på intet tidspunkt bød noen av betjeningen på et smil. Send betjeningen på "god service"- kurs! Maten var god, det er grunnen til at det blir poeng i det hele tatt. Skjerp dere O'Learys.

Dato for besøk: november 2019
Takk, NinaT1
Anmeldt 4. oktober 2019

Ok øl, men slett service!
Selv om vi er på en flyplass bør gutta som står bak disken kunne møte blikket og trekke opp munnvikene til kundene.

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, Annlaug E
Anmeldt 5. oktober 2018 via mobile enheter

Jeg bestilte vegetar quesadilla med oumph som sto på menyen. Jeg presiserte når jeg bestilte at jeg skulle ha den med oumph da jeg er veldig redd for at folk skal ta feil og gi meg kjøtt. Det jeg fikk servert var definitivt vegetar, men besto av ost, og grønnsaker og ikke oumph. Jeg synes dette var litt merkelig, men ettersom jeg egentlig ikke er så begeistret for kjøtterstatninger og synes det smakte kjempegodt sånn som det var valgte jeg å ikke si noe der og da. Jeg synes også det var litt merkelig at servitøren aldri kom bort for å høre om maten smakte, men hadde det vært noe galt ville jeg jo sagt fra selc selvfølgelig. Veldig kjekt å se at det finnes flere vegetariske alternativer på værnes. 😊

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Travelheart88

Reisende som så på Max Premium Burgers, så også på

Har du vært i Max Premium Burgers? Del dine erfaringer!