Helt ok burger, bra fries. Veldig lite Bacon når man spør om ekstra. Litt vasne grønnsaker. Bra coleslav.
Var sulten og fikk i løpet av 10 minutter servert en smakfull glutenfri hamburger. De hadde det beste glutenfri hamburgerbrødet jeg har fått. Det var dyrt her men vil anbefale andre Cøliakere på reise og prøve denne.
147 ordinære kroner for et glass Chardonnay er horribelt... Flaskepris for en slump m vin. Og dette var ordinær pris, ikke Koronapris... Er vi virkelig interessert i å betale så mye mer bare for at vi er på en flyplass?!
Over 20 min ventetid for mat på en flyplass? På en svært rolig ettermiddag hvor restauranten ikke er halvfull engang? Måtte etterlyse maten til slutt og hive den i oss for å rekke flyet. Og når vi spurte; ikke så mye som et beklager og på intet tidspunkt bød noen av betjeningen på et smil. Send betjeningen på "god service"- kurs! Maten var god, det er grunnen til at det blir poeng i det hele tatt. Skjerp dere O'Learys.
Ok øl, men slett service!
Selv om vi er på en flyplass bør gutta som står bak disken kunne møte blikket og trekke opp munnvikene til kundene.