Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Grei burger, dyr”
Anmeldelse av MAX Burgers

MAX Burgers
Vurdert som nr. 1 av 1 Smått og godt i Stjørdal
Beskrivelse: Velkommen til MAX Trondheim.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Velkommen til MAX Trondheim.
Anmeldt 2. september 2020 via mobile enheter

Helt ok burger, bra fries. Veldig lite Bacon når man spør om ekstra. Litt vasne grønnsaker. Bra coleslav.

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, I8553HHchristianh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (65)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 65 anmeldelser

Anmeldt 23. august 2020 via mobile enheter

Var sulten og fikk i løpet av 10 minutter servert en smakfull glutenfri hamburger. De hadde det beste glutenfri hamburgerbrødet jeg har fått. Det var dyrt her men vil anbefale andre Cøliakere på reise og prøve denne.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, 277arnee
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

147 ordinære kroner for et glass Chardonnay er horribelt... Flaskepris for en slump m vin. Og dette var ordinær pris, ikke Koronapris... Er vi virkelig interessert i å betale så mye mer bare for at vi er på en flyplass?!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, hildehynne
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. november 2019 via mobile enheter

Over 20 min ventetid for mat på en flyplass? På en svært rolig ettermiddag hvor restauranten ikke er halvfull engang? Måtte etterlyse maten til slutt og hive den i oss for å rekke flyet. Og når vi spurte; ikke så mye som et beklager og på intet tidspunkt bød noen av betjeningen på et smil. Send betjeningen på "god service"- kurs! Maten var god, det er grunnen til at det blir poeng i det hele tatt. Skjerp dere O'Learys.

Dato for besøk: november 2019
Takk, NinaT1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. oktober 2019

Ok øl, men slett service!
Selv om vi er på en flyplass bør gutta som står bak disken kunne møte blikket og trekke opp munnvikene til kundene.

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, Annlaug E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på MAX Burgers, så også på

 

Har du vært i MAX Burgers? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din