“Dvask og dyr mat. Kjøp baguetten istedenfor.”
Anmeldelse av Max Premium Burgers

Max Premium Burgers
Vurdert som nr. 1 av 1 Smått og godt i Stjørdal
Beskrivelse: Velkommen til MAX Trondheim.
Beskrivelse: Velkommen til MAX Trondheim.
Anmeldt 8. august 2023 via mobile enheter

At en får en halvbra burger på tur er forventet. Men den burgeren jeg fikk her er den dårligste burgeren jeg har smakt på lenge. Dvask, blaut, 2 ubestemmelige kjøttkaker klasket mellom to loffskiver som smakte lim. Saus og topping helt uten mål og mening. Dagen derpå ble skikkelig fønky som en ekstra bonus. Og prisen!! Haha. For en gjeng. Aldri mer.

Dato for besøk: august 2023
Takk, stikkana

Anmeldt 22. februar 2023 via mobile enheter

Rask og knallgod hamburger hver eneste gang. God service og trivelig betjening. Andrea Jensen leverer!

Dato for besøk: februar 2023
Takk, karlhk94
Anmeldt 15. juni 2022 via mobile enheter

Bestilte burger spesifikt uten tomat, og dette sto på kvitteringen. Fikk burger med tomat, og lapp med «-tomat». Kald og myk fries var prikken over i’en.

Dato for besøk: juni 2022
Takk, halvorb1983
Anmeldt 11. mars 2022

Etter mange runder frem og tilbake mellom ikke fungerende elektronisk bestilling og kø i kassen fikk vi omsider bestilt av sur betjening som var mer opptatt av å snakke med sin venninne, som hang i kassen. Burgeren var kald og servert uten bestilt cola!

Dato for besøk: mars 2022
1  Takk, 638linna
Anmeldt 2. september 2020 via mobile enheter

Helt ok burger, bra fries. Veldig lite Bacon når man spør om ekstra. Litt vasne grønnsaker. Bra coleslav.

Dato for besøk: september 2020
3  Takk, I8553HHchristianh

Reisende som så på Max Premium Burgers, så også på

Har du vært i Max Premium Burgers? Del dine erfaringer!