Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Effektiv og rask servering.”

Amore Ristorante Og Pizzeria
Vurdert som nr. 3 av 16 Restauranter i Stjørdal
Kjøkken: Italiensk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Effektiv og rask servering. Ikke bare pizza men mye annet de har på menyen. Mye folk når vi var der en lørdags kveld da vi kjørte forbi men de fant raskt et bord til oss

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 580karib
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (104)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

59 av 104 anmeldelser

Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Dette var skuffende greier. Bestilte plankebiff av indrefilet. Det vi fikk Var noe grått kjøtt ihvertfall ikke indrefilet. Var klar på at jeg ville ha den medium stekt. Men det var den ikke. Grønnsakene kom fra frysedisken på kiwi å bernaisesaus kom fra spruteflaske på bensinstasjon. Skal du hit tror jeg du bør holde deg til pizza. Den så god ut.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, galagutt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juni 2020 via mobile enheter

God mat til Ok pris. Typisk «italiensk» restaurant med pizza, kebab, biffsnadder o.l. Servitøren hadde visst mista smilet sitt men han fant det heldigvis igjen når vi betalte...

Dato for besøk: juni 2020
Takk, Sivert Arne S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juni 2020 via mobile enheter

Bestilte takeaway herfra etter anbefaling fra Quality hotell. Sjarmerende lokaler og herlig å kjenne nydelig matlukt i det du trår inn i restauranten God mat og hyggelig betjening - kommer absolutt tilbake hit når jeg er i Stjørdal igjen!

Dato for besøk: mai 2020
Takk, Veronika S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. november 2019

Alltid god mat til fine priser. Store porsjoner. Sentralt beliggende.God service.Standard innholdsrik meny for de fleste ganer.

Dato for besøk: november 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 841stigt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Amore Ristorante Og Pizzeria, så også på

 

Har du vært i Amore Ristorante Og Pizzeria? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din