Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Greit!”

Amore Ristorante Og Pizzeria
Vurdert som nr. 2 av 16 Restauranter i Stjørdal
Kjøkken: Italiensk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 15. juli 2021 via mobile enheter

Fikk raskt anvist bord nærmest bardisk og i den mest trafikerte del av restauranten. Det medførte mye trafikk forbi oss.Synes også at støy i lokalet var litt sjenerende. Jeg bestilte Scampi, kona en liten pizza. Min rett overrasket, god saus og passe mengde. Kona's pizza desverre ødelagt av for mye salt. Litt overpriset!

Dato for besøk: juli 2021
Takk, M0rtenU
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (109)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

711 av 109 anmeldelser

Anmeldt 28. oktober 2020 via mobile enheter

Take away stenger inne i åpningstiden. Ellers byens beste salat! Anbefales virkelig å teste denne. Eneste trekk er at man ikke kan bestille mat ut åpningstiden.

Dato for besøk: oktober 2020
Takk, TheDiva89
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. juli 2020

Stor meny med stort utvalg,men dessverre så sto det ikke til forventinger.Som andre gjester skriver så er det frossen grønnsaker og pose sauser/ferdig sauser som blir brukt.Bestilte en lite stekt entrecote som var bortimot gjennomstekt.Gikk heller ikke an å bestille 1 glass med vin da resturanten ikke fikk varer inn før neste dag.Kun hele flasker.Dette er da lite kreativt og ikke kunne bruke og åpne en av de vinene som de har på lager.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, SveinA35
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Effektiv og rask servering. Ikke bare pizza men mye annet de har på menyen. Mye folk når vi var der en lørdags kveld da vi kjørte forbi men de fant raskt et bord til oss

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 580karib
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Dette var skuffende greier. Bestilte plankebiff av indrefilet. Det vi fikk Var noe grått kjøtt ihvertfall ikke indrefilet. Var klar på at jeg ville ha den medium stekt. Men det var den ikke. Grønnsakene kom fra frysedisken på kiwi å bernaisesaus kom fra spruteflaske på bensinstasjon. Skal du hit tror jeg du bør holde deg til pizza. Den så god ut.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, galagutt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Amore Ristorante Og Pizzeria, så også på

 

Har du vært i Amore Ristorante Og Pizzeria? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.