Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Navarro -Moreno”
Anmeldelse av Holmen Fjordhotell

Holmen Fjordhotell
Vurdert som nr. 23 av 35 Restauranter i Asker
Restaurantdetaljer
Anmeldt 26. august 2020

Tusen takk til Liset, i restauranten for en fantastik service og for at vår middag ble en kjempe hyggelig opplevelse.
En gledes spreder, fantastisk personlighet.
Takk for oss, vi kommer tilbake

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, CarlosN2264
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (35)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 35 anmeldelser

Anmeldt 15. august 2019

Holmen Fjordhotell er et flott og godt drevet hotell beliggende rett ved Oslofjorden. Her får du god mat og flott utsikt.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, Pål H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. mai 2019 via mobile enheter

Beliggenheten er perfekt med tanke på å komme seg litt ut av Oslo, samtidig som man bor nært til vannet. Lokalene er godt egnet for seminar og møter. Middag og lunsj var gode, frokosten med, men det var ikke det aller beste utvalget sammenlignet med en del andre sammenlignbare hoteller. Fine rom, men trekker ned at det ikke var utsikt.

Dato for besøk: mai 2019
Takk, WikeM
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. mars 2019 via mobile enheter

Jeg var det på konferanse og sov øver der før første gang. ( Sist åkte jeg hjem). Rom 525. Rent,pent og en utsikt som var vert alle penga. Flott personal og service. De i receptionen var bare gode . Rommet,nerheten til sjøFlott bil samling gjorde mei inspirert Flott hotell

Dato for besøk: mars 2019
Takk, axept
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. mars 2019 via mobile enheter

Jeg har vært her mange ganger på 2-dagers møter og seminarer.
Det er god mat og god service.

Helt nydelig omgivelser ved sjøen. Fin utsikt fra møterommet utover havet. Fine og lyse lokalet med god bevertning i pausene og underveis. Dårlig ventilasjon i møterommene trekker ned.

Noen av hotellrommene er nydelige med utsikt over havet. Men andre rom er rett i en fjellvegg uten noe utsikt.

Alt i alt et fint hotell med god mat jeg gjerne drar på seminar til igjen. Men jeg tar nok ikke familien eller venner med på tur hit.

Dato for besøk: mars 2019
1  Takk, annelisel661
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Holmen Fjordhotell, så også på

Asker, Asker kommune
Asker, Asker kommune
 
Asker, Asker kommune
Asker, Asker kommune
 

Har du vært i Holmen Fjordhotell? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din