Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fin liten restaurant - men kle deg godt i den kalde årstid!”
Anmeldelse av Rå Smak

Rå Smak
Bestill bord
2
lør. 31.7.
20:00
Vurdert som nr. 2 av 34 Restauranter i Asker
Restaurantdetaljer
Anmeldt 19. november 2018

Rå Smak serverer fine retter, godt tilberedt og fint presentert. Vi spiste ishavsrøye og hjort. Begge rettene var delikate og smakfulle. Rå Smak er ikke billig (to kuler is til 110,- ??), men kvaliteten er bra.
Vi var der i november os fikk bord ikke så langt fra døren. Et kaldt gufs gikk gjennom store deler av lokalet hver gang noen kom og gikk. Ikke veldig behagelig.
Servicen var profesjonell, men upersonlig.

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, MullahOMA
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (89)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3640 av 89 anmeldelser

Anmeldt 7. november 2018

Nydelig mat og fin service. Gudskjelov var ikke tallerkenen "overstasjet" med grønt .Endelig et sted i Asker hvor man kan innta et "kultivert" måltid.

Dato for besøk: august 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Erik W
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. november 2018 via mobile enheter

Utrolig hyggelig Resturant med god mat og hyggelig betjening. Vi var der med venner og fikk en utrolig god service. Endelig et bra sted å gå ut å spise i Asker.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, IvarH29
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. oktober 2018

Godt kjøtt, men sløve kniver, Det vanskelig å skjære gjennom det møre kjøttet, selv løken var det vanskelig å dele med disse knivene. Begge fikk en forferdelig bismak da vi spiste rødbetmoss. Vi fant ut at det var pynten en grønn liten plante som ga denne smaken (smakte gjæret og gammel). Vi sa i fra til betjeningen, men svaret var at de ikke visste hvilken salat det var, fordi den kom fra en felles pose med flere salatblader. Ikke noe beklager eller annet. Men denne dårlige smaken ødela hele hovedretten. Desserten var fancy, ble kalt multekrem, men det var mest krem med noen seiner i og knuste nøtter, Det smakte ikke multer. Beklager Rå Smak, men denne gangen skuffet dere.

Dato for besøk: oktober 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Vigdis S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. oktober 2018

Vi ble forledet av en kelner da vistoppet for og se på menyen. Hadde tenkt ved en anledning og sjekke tilbudet deres. Så vel egentlig på menyen at vi nok kunne styrt unna, da det virket som og være topp priset og vi regnet med at maten da også selvsagt ville være det. Vi valgte og gå inn etter anbefalingen fra kelner. Restauranten hadde kun 2 gjester når vi kom. Kelneren kom med meny og ville anbefale 3 eller 4 retter menyen. Vi endte med 1 3-retters meny og en tallerkenrett med laks. Det ble bestilt øl som var godt, men pris og mengde (0.33 boks til 120 kr) stod ikke i samsvar. Servicen videre var så som så. Laksen ble anbefalt og jeg valgte den kun som tallerkenrett. Skjønte på kelneren at han (valgte) og misforstå ennå jeg uttrykte meg klart fra hans anbefaling. Prøvde og fange oppmerksomheten deres da de hadde lite og gjøre men måtte gå til disken og forsikre meg om at de hadde tatt rett bestilling noe de ikke hadde og så litt oppgitt ut. 3 retters bestod av kje som var fett og lite smak, lite smak på tilbehør også forøvrig, retten var flat. Laksen kom med risottoris under og den var dynket med saltsmak av soyasaus og worchestersaus, det ga retten en smak SALT! Laksen var også mer rå inni en jeg spiser. Fikk etterhvert fanget kelnerens oppmerksomhet og gitt beskjed, laksen ble tatt inn og etter en stund kom stykke tilbake etter en runde i mikroen?, kantene var tørre, jeg sa også at det var vel salt og rått, hvorpå han svarte at det var sånn de serverte den der. Vannkaraffel ble ikke fylt, og igjen måtte man prøve og få kelnerens oppmerksomhet. 3- retters dessert var sjoko.fondant med kokosis. Fondanten var veldig liten og en liten kule is, men den var smakfull. Kelnere var ikke og se da vi ville ha regningen. Når den kom spurte kelneren om alt var bra, jeg gjentok at opplevelsen med laksen og 3 retters litt lite smakfull og manglet høydepunkt. Fikk da igjen til svar at det var sånn de serverte det der Alt i alt ble det en meget dyr aften etter planen, og det kunne vært greit. Men, pris, smak og service samsvarte overhodet ikke. Og, hele opplevelsen føltes bortkastet og lommeboken meget mer slunken, - for ingenting.

Dato for besøk: september 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
6  Takk, 333Atina
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Rå Smak, så også på

Asker, Asker kommune
Asker, Asker kommune
 
Asker, Asker kommune
Asker, Asker kommune
 

Har du vært i Rå Smak? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din