Vi ble forledet av en kelner da vistoppet for og se på menyen. Hadde tenkt ved en anledning og sjekke tilbudet deres. Så vel egentlig på menyen at vi nok kunne styrt unna, da det virket som og være topp priset og vi regnet med at maten da også selvsagt ville være det. Vi valgte og gå inn etter anbefalingen fra kelner. Restauranten hadde kun 2 gjester når vi kom. Kelneren kom med meny og ville anbefale 3 eller 4 retter menyen. Vi endte med 1 3-retters meny og en tallerkenrett med laks. Det ble bestilt øl som var godt, men pris og mengde (0.33 boks til 120 kr) stod ikke i samsvar. Servicen videre var så som så. Laksen ble anbefalt og jeg valgte den kun som tallerkenrett. Skjønte på kelneren at han (valgte) og misforstå ennå jeg uttrykte meg klart fra hans anbefaling. Prøvde og fange oppmerksomheten deres da de hadde lite og gjøre men måtte gå til disken og forsikre meg om at de hadde tatt rett bestilling noe de ikke hadde og så litt oppgitt ut. 3 retters bestod av kje som var fett og lite smak, lite smak på tilbehør også forøvrig, retten var flat. Laksen kom med risottoris under og den var dynket med saltsmak av soyasaus og worchestersaus, det ga retten en smak SALT! Laksen var også mer rå inni en jeg spiser. Fikk etterhvert fanget kelnerens oppmerksomhet og gitt beskjed, laksen ble tatt inn og etter en stund kom stykke tilbake etter en runde i mikroen?, kantene var tørre, jeg sa også at det var vel salt og rått, hvorpå han svarte at det var sånn de serverte den der. Vannkaraffel ble ikke fylt, og igjen måtte man prøve og få kelnerens oppmerksomhet. 3- retters dessert var sjoko.fondant med kokosis. Fondanten var veldig liten og en liten kule is, men den var smakfull. Kelnere var ikke og se da vi ville ha regningen. Når den kom spurte kelneren om alt var bra, jeg gjentok at opplevelsen med laksen og 3 retters litt lite smakfull og manglet høydepunkt. Fikk da igjen til svar at det var sånn de serverte det der 🤔 Alt i alt ble det en meget dyr aften etter planen, og det kunne vært greit. Men, pris, smak og service samsvarte overhodet ikke. Og, hele opplevelsen føltes bortkastet og lommeboken meget mer slunken, - for ingenting.