“Et sted for ølelskere, men også alle andre!”
Anmeldelse av Kråka Pub

Kråka Pub
Vurdert som nr. 18 av 52 Restauranter i Asker
Anmeldt 13. august 2020 via mobile enheter

Kråka er herlig! Nydelig øl i utallige varianter! Her er det bare å slå seg løs!
Serverer også deilig spekemat som står utmerket til ølet🍺

1  Takk, Ingebabar

Anmeldt 15. august 2019

Var her med jobben, og fikk et godt inntrykk av stedet. Her kommer vi tilbake. Kråka PUB har et fantastisk utvalg av øl brygget av lokale miniatyrbryggerier. Koselige lokaler med hyggelige ansatte.

Dato for besøk: mai 2019
Takk, Pål H
Anmeldt 13. februar 2019

Veldig hyggelige lokaler og nydelig øl. Godt utvalg i ølsorter. Hyggelig betjening som alltid smiler og lar deg smake på nyhetene før man kjøper de :)

Takk, catos2014
Anmeldt 15. mars 2018

Kråka er puben på Wettre Bryggeri i Asker. Jeg var der som del av en gruppe for omvisning på bryggeriet og bespisning og prøvesmaking av øl i puben. Kråka er et hyggelig sted bygget opp i en gammel driftsbygning på denne gården med en flere århundres lang historie. Det er blitt et riktig hyggelig sted.

La det være sagt med en gang at du skal være en skikkelig ølentusiast for å like alle de øltypene du får servert i en smakning. Vi fikk fem forskjellige og det var utvilsomt dyktig håndverk, men også spesielle smaker på noen av dem. Uansett er det svært interessant å lære mer om øl i disse omgivelsene.

Vi fikk servert aldeles utmerket spekemat. Utvalget var stort og tilbehøret med potetsalat, eggerøre og mer var svært velsmakende. Det ble fylt på med mer hele tiden, så det var ingen som gikk sultne fra bordet. Med omvisning også i bryggerilokalene, gikk tiden alt for fort til vi måtte sette nesen hjemover igjen.
Det er ganske stive priser på øl i Kråka, men det er absolutt et sted som kan anbefales. Vanlig åpningstid er så vidt vi skjønte begrenset til fredager, men avtaler om private besøk for grupper kan gjøres også andre dager.

Dato for besøk: mars 2018
Takk, perarnes2013
Anmeldt 10. september 2021 via mobile enheter

Dato for besøk: juli 2021

Reisende som så på Kråka Pub, så også på

Asker, Asker kommune

Har du vært i Kråka Pub? Del dine erfaringer!