“Nydelig mat og service!”
Anmeldelse av Sushi Senter Asker

Sushi Senter Asker
Vurdert som nr. 7 av 51 Restauranter i Asker
Beskrivelse: Vi er en takeaway restaurant i Asker sentrum, rett ved siden av jernbanestasjonen. Vi leverer god kvalitetssushi, også varme retter. Kom innom for en god smak av sushi. PS: Du kan enkelt bestille via vår nettside.
Anmeldt 22. august 2020

Kjempebra, hadde en god opplevelse her. Maten kom fort og det smakte utrolig godt. Skal absolutt tilbake hit igjen!

Takk, helenemjoen

Anmeldt 22. august 2020

Jeg pleier alltid kjøpe sushi her, det smaker utrolig godt og ferskt og maten kommer superfort! Absolutt til å anbefale!

Takk, Miranda R
Anmeldt 21. august 2020

Detter er den beste sushien jeg noen gang har smakt! Jeg går her vær uke etter at jeg var her første gangen. De er utrolig service innstilte og utrolig raske. Jeg ringer å så er sushien min klar på maks 15 minutter. Menyen er også utrolig, masse godt å velge fra!

Takk, the233
Anmeldt 20. august 2020

Jeg og venninnene mine pleier å kjøpe sushien vår her og er alltid fornøyde med både maten og servicen! Anbefales(:

Takk, Juliemellingen
Anmeldt 20. august 2020 via mobile enheter

Utrolig god mat og service!! Maten kommer raskt og smaker utrolig godt, gleder meg til å spise her igjen:)

Takk, Hannahkari

Reisende som så på Sushi Senter Asker, så også på

Heggedal, Asker kommune

Asker, Asker kommune

Har du vært i Sushi Senter Asker? Del dine erfaringer!