“Seigt kjøtt”

Kjøkken: Pakistansk
Middagsalternativer: Levering, Reservasjoner
Middagsalternativer: Levering, Reservasjoner
Anmeldt 31. juli 2020

Gav stedet flere forsøk, men dessverre var lammekjøttet som oftest så seigt at det måtte legges til siden. Ellers ok. Sluttet å spise der nå.

Dato for besøk: februar 2020
1  Takk, Idaglib

Anmeldt 21. mars 2020 via mobile enheter

Uten tvil Askers beste og mest gjennomførte restaurant. Spiser her hver søndag og de leverer gang på gang.

Dato for besøk: mars 2020
Takk, sondreko
Anmeldt 10. desember 2019

Hver søndag ettermiddag, så er det ett sted i Asker som leverer og leverer gang på gang. Uansett hvilken form man våkner opp med på søndag, så er det sikkert at dette kan kureres på Haveli.

Etter en relativt fuktig helg i Tigerstaden, var det kun en ting som kunne hjelpe oss. Gutta hadde hatt julebord, med høy føring, mye akevitt og ufin stemning. Vi startet på en restaurant jeg ikke kan navngi av hensyn til et erstatningskrav som kom snikende inn mandags morgen. Tok det derifra i kjent stil med Lailas Karaoketaxi som alltid får deg trygt frem, uansett hvor du skal. Endte opp i hovedstadens festfylte gater i tolv tiden, med et håp om at det var et sted vi kunne slå ut håret, uten å tenke på jantelovens normer.

Vi møtte tidlig en jentegjeng som vi fort fant tonen med. Ikke så rart at de ønsket å menge seg med oss, for kvelden deres så mye lysere ut når vi kom krabbende inn på utestedet. Vi holdt det gående til åtte tiden denne andre advent i desember. Vi fikk tatt et par timer på øyet, deretter var det bare å samle seg på beina og komme seg av gårde.

Vi dro på Haveli, en perle som ligger litt godt gjemt i Asker sentrum. Med en atmosfære som du nesten bare kan drømme om, serverer de nydelig mat som bringer smaksløkene dine til India og som får deg til å føle deg hel igjen. Maten er upåklagelig, og av høy kvalitet. De har en diversifisert meny, som du garantert finner noe du ønsker å smake på. Betjeningen er utrolig høflige, og de hjelper deg gjerne hvis du er usikker på hva du skal ha. Disse kan jobben sin! I løpet av en times tid var stemning på topp igjen, og formen var kurert!

Anbefaler Haveli for alle som ønsker et avbrekk fra Askers realitet i hverdagen. Haveli leverer alltid, og de har et nydelig lokale, hyggelige servitører og fabelaktig stemning. Kokken burde virkelig å anerkjennelse for kunsten han utfører på kjøkkenet. Takk for alt Haveli, tommel opp!

Dato for besøk: desember 2019
1  Takk, nicolay112
Anmeldt 24. november 2019 via mobile enheter

Ekstremt dårlig kvalitet på kjøttet, fikk ben i ett kjøttstykke som skulle være av ‘’benfritt lam’’. Når det ble utført en klage samme dag ble betjeningen misfornøyd med at jeg kom å klagde på maten, og at jeg aldri skulle få spise der igjen fordi jeg hadde klaget på noe som ikke skulle være i maten. Videre har også denne restauranten veldig seigt kjøtt i forhold til andre indiske restauranter i området, ellers veldig bra mat. Men det spørs om man er heldig eller ikke:)

Dato for besøk: november 2019
6  Takk, Mathias W
Anmeldt 7. oktober 2019 via mobile enheter

Vårt første besøk her. Jeg er veldig glad i Indisk mat og gledet meg til måltidet. Hyggelig mottagelse og en hyggelig atmosfære. Vi fikk raskt menyen, og bestillte litt forskjellig , Butter Chicken , Dal , og Lam Tilka. Maten kom forholdsvis fort og så veldig delikat ut. Derfor var det en skuffelse at det smakte nesten det samme av alt sammen. Butter Chicken kan være nydelig, men her var det alt for mye tomatisert curry. Det samme med sausen til Lam Tikka... helt lik smak som Butter Chicken .... Linsene (Dal) hadde en annen konsistens og litt forskjellig i smak.
Så dette ble en gjennomsnittlig til dels kjedelig opplevelse. Dessverre.....

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, trond116

Reisende som så på Haveli, så også på

Asker, Asker kommune

Har du vært i Haveli? Del dine erfaringer!