Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Forferdelig”

Djulian Hamburger og Grill
Vurdert som nr. 35 av 37 Restauranter i Asker
Restaurantdetaljer
Anmeldt 23. august 2021

Bra sted før men har tapt seg utrolig mye i det siste dessverre. Servitøren var på mobilen under hele bestillingen og hadde 0 interesse i kunden. Brødet som før ble varmet i ovn/grill ble slengt i mikrobølgeovnen 2 ganger og var deigete. Kyllingen som før var blitt grillet på ordentlig vis var nå hentet fra en bolle på kjøkkenet og hadde suppete konsistens. I tillegg smakte kjøttet leverpostei. Servitøren var sarkastisk. Har vært her mye før men dette tror jeg var mitt siste besøk. I grunnen litt synd da kebaben kanskje var Askers beste før. Styr unna.

Dato for besøk: august 2021
Takk, askwel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (4)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Pomfrien og brødet var godt i allefall. Men selve fyllet var smakløst, dårli fordeling i forhold til kjøtt og grønt. Vi fikk hamburgerdressing på vår kyllingkebab, litt skuffende. Blir ikke å kjøpe her i fra flere gang.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, Birgitteme
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Værste kebaben jeg har smakt, men god pommes fries. Kommer ikke til å kjøpe herifra igjen. Dog god service og trivelig dame i kassen.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 925cecilies
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. oktober 2019

Gatekjøkkenet ligger veldig sentralt til. Rett over gaten for tog og buss stasjonen i Asker. Her får du allt av hurtigmat. Vi kjøpte kebab som var kjempegod. I tillegg ville vi kjøpe med oss pitabrød hjem, og det fikk vi. Topp service !

Dato for besøk: juni 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 116vivif
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Djulian Hamburger og Grill, så også på

Asker, Asker kommune
Asker, Asker kommune
 
Asker, Asker kommune
Asker, Asker kommune
 

Har du vært i Djulian Hamburger og Grill? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.