“God mat, men elendig service”
Anmeldelse av Porfavor Tapas & Vinbar

Porfavor Tapas & Vinbar
Vurdert som nr. 6 av 51 Restauranter i Asker
Anmeldt 2. juli 2022 via mobile enheter

Fordi maten var veldig god får denne to stjerner. Kokken kan jo ikke noe for at alt annet var kritikkverdig. Det var vel først og fremst kelneren som klarte å ødelegge det som kunne ha vært en fin matopplevelse. Utrolig treg med en så enkel ting som å sette vann på bordet. Tror det tok 45 min og etter at vi hadde spurt 3 ganger. Hun var ordentlig sur og irritert og hadde hvertfall null interesse for mersalg. Vi kunne kjøpt mer mat, vin, kaffe og dessert, men det var like greit å komme seg ut derfra.

1  Takk, Klangbra

Anmeldt 30. juni 2022

Hadde sett frem til en spansk aften etter jobb. Skuffende at de ikke hadde sangria. Lite mat, og både spekeskinken og osten burde ha vært av bedre kvalitet enn det som ble servert. Hadde ikke en fast servitør men ble servert av forskjellige og maten kom da sent og med lange mellomrom. Patatas bravas ble da kalde mens vi ventet på noe å spise sammen med de (vi hadde bestilt meny for 2 personer, så de visste hva vi skulle ha og burde planlagt når det ble servert og servert det sammen istedenfor en og en rett). Kan ikke anbefale stedet.

1  Takk, Bitinita
Anmeldt 27. juni 2022 via mobile enheter

Vi var å spise på Por favor for noen dager siden , vi var en gjeng av fem venner som bestilte tasting menyen deres , både maten og service var helt amazing! lokalen er super fint og koselig , beste tapas restaurant i oslo/asker ! her kommer vi definitivt igjen .

Takk, Facu25fa
Anmeldt 13. mai 2022 via mobile enheter

Svært god mat raskt levert. God service. Jeg har både vært der med venner og familie og maten passer for både stor og små. .

Dato for besøk: mai 2022
Takk, Randombrukernavn
Anmeldt 11. mai 2022

Nydelig tapas og vin. Meget behagelig og kunnskapsrik betjening. Alt var tipptopp, og det var en veldig hyggelig opplevelse.

Dato for besøk: februar 2022
Takk, 924vegardw

Reisende som så på Porfavor Tapas & Vinbar, så også på

Asker, Asker kommune

Har du vært i Porfavor Tapas & Vinbar? Del dine erfaringer!