Kjempe bra service utført av Facundo. Hyggelig opplevelse og veldig god mat! kommer garantert tilbake 😄
Beste tapas! Ekstrem god mat og gode priser til hva man får😍 kjempegode drinker og perfekt service
Kommer garantert tilbake
Kan si jeg elsker stedet. Koselig atmosfære - veldig god mat og herlig service. De som ikke fikk oppleve det- synes jeg synd på. Kan vel si at det er ikke en lett bransje- siden jeg selv jobber i det og har en del erfaring. Så jeg må ærlig si at her scorer de høyt👌🏽
Terningkast i skala mellom 1-6
Mat: 6
Vin og drikk: 6
Service: 6
Atmosfære: 5
Mvh fornøyd kunder
Maten var veldig god, både ift variasjon og smak. Likte scampien spesiell godt. Servitøren var hjelpsom og maten ble servert raskt.
Veldig fornøyd med stedet, kommer definitivt tilbake!
Alle servitører var veldig snille og flinke til å ta imot bestillingen min, maten var varm og god, skal garanter komme igjen! Anbefales 100%!