Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk!”
Anmeldelse av Porfavor Tapas & Vinbar

Porfavor Tapas & Vinbar
Vurdert som nr. 6 av 41 Restauranter i Asker
Restaurantdetaljer
Anmeldt 24. juli 2022

Kjempe bra service utført av Facundo. Hyggelig opplevelse og veldig god mat! kommer garantert tilbake 😄

Dato for besøk: juli 2022
1  Takk, Tran333
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (48)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

2024 av 48 anmeldelser

Anmeldt 24. juli 2022 via mobile enheter

Beste tapas! Ekstrem god mat og gode priser til hva man får😍 kjempegode drinker og perfekt service
Kommer garantert tilbake

Dato for besøk: juli 2022
Takk, mirat373
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. juli 2022

Kan si jeg elsker stedet. Koselig atmosfære - veldig god mat og herlig service. De som ikke fikk oppleve det- synes jeg synd på. Kan vel si at det er ikke en lett bransje- siden jeg selv jobber i det og har en del erfaring. Så jeg må ærlig si at her scorer de høyt👌🏽

Terningkast i skala mellom 1-6
Mat: 6
Vin og drikk: 6
Service: 6
Atmosfære: 5

Mvh fornøyd kunder

Dato for besøk: juli 2022
2  Takk, joefreyr2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. juli 2022

Maten var veldig god, både ift variasjon og smak. Likte scampien spesiell godt. Servitøren var hjelpsom og maten ble servert raskt.
Veldig fornøyd med stedet, kommer definitivt tilbake!

Dato for besøk: juli 2022
Takk, Silviouscm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. juli 2022

Alle servitører var veldig snille og flinke til å ta imot bestillingen min, maten var varm og god, skal garanter komme igjen! Anbefales 100%!

Dato for besøk: juli 2022
Takk, diegofI5252NQ
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Porfavor Tapas & Vinbar, så også på

Asker, Asker kommune
Asker, Asker kommune
 
Asker, Asker kommune
Asker, Asker kommune
 

Har du vært i Porfavor Tapas & Vinbar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.