“Fantastisk!”
Anmeldelse av Porfavor Tapas & Vinbar

Porfavor Tapas & Vinbar
Vurdert som nr. 6 av 51 Restauranter i Asker
Anmeldt 24. juli 2022

Kjempe bra service utført av Facundo. Hyggelig opplevelse og veldig god mat! kommer garantert tilbake 😄

1  Takk, Tran333

Anmeldt 24. juli 2022 via mobile enheter

Beste tapas! Ekstrem god mat og gode priser til hva man får😍 kjempegode drinker og perfekt service
Kommer garantert tilbake

Takk, mirat373
Anmeldt 4. juli 2022

Kan si jeg elsker stedet. Koselig atmosfære - veldig god mat og herlig service. De som ikke fikk oppleve det- synes jeg synd på. Kan vel si at det er ikke en lett bransje- siden jeg selv jobber i det og har en del erfaring. Så jeg må ærlig si at her scorer de høyt👌🏽

Terningkast i skala mellom 1-6
Mat: 6
Vin og drikk: 6
Service: 6
Atmosfære: 5

Mvh fornøyd kunder

2  Takk, joefreyr2022
Anmeldt 4. juli 2022

Maten var veldig god, både ift variasjon og smak. Likte scampien spesiell godt. Servitøren var hjelpsom og maten ble servert raskt.
Veldig fornøyd med stedet, kommer definitivt tilbake!

Takk, Silviouscm
Anmeldt 4. juli 2022

Alle servitører var veldig snille og flinke til å ta imot bestillingen min, maten var varm og god, skal garanter komme igjen! Anbefales 100%!

Takk, diegofI5252NQ

Reisende som så på Porfavor Tapas & Vinbar, så også på

Asker, Asker kommune

Har du vært i Porfavor Tapas & Vinbar? Del dine erfaringer!