“Dårlig opplevelse”
Anmeldelse av Porfavor Tapas & Vinbar

Porfavor Tapas & Vinbar
Vurdert som nr. 6 av 51 Restauranter i Asker
Anmeldt 15. mars 2024

Vi har vært på denne restauranten flere ganger tidligere og vært fornøyd. Denne torsdagen var det rett og slett dårlig. Vi (4 pers.) bestilte tapas meny samt flere tilleggsretter. To av rettene får rett og slett stryk, resten får dårlig til middels. Når servicen i tillegg var dårlig, nærmer vi oss dessverre stryk karakter. Det var også tydelig at restauranten var underbemannet denne kvelden, her har dere mye å rette opp for at vi skal komme tilbake igjen!

Dato for besøk: mars 2024
1  Takk, Bjørn Thore H

Anmeldt 9. januar 2024 via mobile enheter

Vi hadde bestilt bord en uke i forveien, men da vi kom viste det seg at bare halvparten av det dere hadde på menyen var tilgjengelig. Dette kunne de opplyst om på forhånd! Da kunne vi fått muligheten til å velge en annen restaurant.

Første bestilling gikk greit og maten kom ganske raskt. Maten var helt OK. Vi bestille også kjøttboller, men det kom aldri. Da vi bestillt mer tapas tok det lang tid å få servering og rettene kom ikke samtidig.

Jeg synes det var vanskelig å få oppmerksomhet fra servitørene uten å måtte si "unnskyld" eller vifte med hendene. Blikkontakt burde være tilstrekkelig når de går rett forbi bordet vårt. Det satt en person ved kassen som ikke jobbet på restauranten som servitørene brukte mye tid på å prate med. Uklart om dette var gjest, kollega på fri eller eier av restauranten? De burde heller fokusert på gjestene.

På det ene toalettet var vasken tett og renholdet kunne vært bedre.

Det var ingen så sa "hadet" da vi forlot restauranten. Servitøren var opptatt med å prate med personene ved kassen....

Dato for besøk: januar 2024
Takk, Anders M
Anmeldt 6. januar 2024 via mobile enheter

Ok mat, dårlig service, men hyggelige lokaler.
Måtte spørre selv om å få menyen. Fremstod uorganisert hvem som hadde ansvar for bordet, og alt tok for lang tid.

Dato for besøk: januar 2024
Takk, trymvig
Anmeldt 17. september 2023

Alltid god og personlig service. Utvilsom favoritt i Asker. Hyggelig atmosfære og deilig mat. Kun positive opplevelser.

Dato for besøk: september 2023
    • Atmosfære
Takk, Marit K
Anmeldt 10. juli 2023

Fint lokale, fin uteservering. Veldig god mat med gode smaker i hver bit. Passe oppmerksom betjening.

Dato for besøk: juli 2023
1  Takk, Nicolai L

Reisende som så på Porfavor Tapas & Vinbar, så også på

Asker, Asker kommune

Har du vært i Porfavor Tapas & Vinbar? Del dine erfaringer!