Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Best mat i hele Asker!”
Anmeldelse av Intermezzo

Intermezzo
Vurdert som nr. 12 av 34 Restauranter i Asker
Prisklasse: USD 9 - USD 28
Kjøkken: Asiatisk
Middagsalternativer: Frokost, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 26. september 2020 via mobile enheter

Likte dette stedet veldig godt. Alle er så hyggelige og jeg føler meg veldig ivaretatt. De har de beste kinesiske pannekakene, så den anbefales.

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, 108kirsti
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (154)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

812 av 154 anmeldelser

Anmeldt 10. september 2020

Har nå brukt Intermezzo ved flere anledninger. Maten var fantastisk hver gang. Anbefaler asiatisk og sjømat på det varmeste.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, eliseaE2196RE
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. september 2020 via mobile enheter

Spiste her med venner, veldig fornøyd etter besøket! Jeg spiste veldig god sushi, vennene mine spiste Pad Thai og Wok. Alle ble mette og glade. :) Kommer til å komme tilbake.

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, 643amalien
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. september 2020 via mobile enheter

Veldig hyggelig sted med god asiatisk mat! Jeg spiste bon bon ramen, den var veldig god! Takk for besøket.

Dato for besøk: august 2020
Takk, 579karron
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. september 2020 via mobile enheter

Ble møtt av hyggelig kompetent personale, fikk servert ypperlig lunch, stedet fremtrer som rent og pent. Alt i alt en meget hyggelig restaurantopplevelse.

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, Tordtinius
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Intermezzo, så også på

Asker, Asker kommune
Asker, Asker kommune
 
Asker, Asker kommune
Asker, Asker kommune
 

Har du vært i Intermezzo? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din