Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat. Bra utvalg av retter. Mangler en god kake til kaffen. Bare desserter.”
Anmeldelse av Intermezzo

Intermezzo
Vurdert som nr. 9 av 37 Restauranter i Asker
Prisklasse: USD 7 - USD 22
Kjøkken: Asiatisk
Middagsalternativer: Frokost, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 30. august 2021

Maten var god. Tar lang tid å få påfyll av ris. Betjeningen følger ikke opp om man trenger noe mer å drikke. Tar lang tid å få mat og drikke. Lite service.

Dato for besøk: august 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 47tanjac
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (157)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

610 av 157 anmeldelser

Anmeldt 28. juli 2021

Visste ikke hva vi kunne forvente men ble positivt overraska av både maten og servicen. Kan anbefale dette stedet.

Dato for besøk: juli 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Anne Marie O
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. juli 2021 via mobile enheter

Vi har vært på Intermezzo minimum én gang i måneden i mange år og alt vi har smakt har vært helt ypperlig! Betjeningen er alltid veldig hyggelig og alt er alltid rent og pent. Spesielt vil jeg anbefale sushien som fremdeles står igjen som den beste jeg har smakt. Selv på dyrere og mer spesialiserte sushirestauranter har jeg ikke greid å finne noe som smaker bedre❤️

Dato for besøk: mai 2021
Takk, Daydream48539294178
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. juni 2021 via mobile enheter

Anmeldelsen gjelder Take-Away
Dette var det mest triste jeg har sett. Alt så ut som om det var laget timesvis før avhenting.
Knusktørr kylling, ihjel stekte poteter, kjøttboller a la svenske kjøtt boller fra Kiwi, fem scampi i en haug med sursøt saus, soggi focaccia osv.........
Håper dette var et arbeidsuhell. «Gildet»kostet kr 950 til 4 personer.
Overhodet ikke verdt pengene! Unngå å bestille dette!

Dato for besøk: mai 2021
1  Takk, trondd589
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. mai 2021 via mobile enheter

Sykt hyggelig betjening og fantastisk mat! Vi kom sent og de holdt oppe litt lenger for oss. Nydelig sushi med god laks - og store biter. Anbefales

Dato for besøk: april 2021
Takk, Aurorallund
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Andrea N, Owner på Intermezzo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. juni 2021

Setter pris på tilbakemelding! Velkommen igjen:)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Intermezzo, så også på

Asker, Asker kommune
Asker, Asker kommune
 
Asker, Asker kommune
Asker, Asker kommune
 

Har du vært i Intermezzo? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.