Anne F
4,0 av 5 boblerAnmeldt 22. juli 2024
Dato for oppholdet: juli 2024
Lene Edvardsen, General ManagerThon Hotel Vettre, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 29. juli 2024
Takk for mange hyggelige tilbakemeldinger om våre fasiliteter og service. Hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning.
0.4 km fra Thon Hotel Vettre
1.7 km fra Thon Hotel Vettre
  • Lol.travel
1.8 km fra Thon Hotel Vettre
Entrance
0.0 km fra Thon Hotel Vettre
6.8 km fra Thon Hotel Vettre
Living room with a pleasant atmosphere
7.3 km fra Thon Hotel Vettre
11.3 km fra Thon Hotel Vettre
12.0 km fra Thon Hotel Vettre
15.5 km fra Thon Hotel Vettre
17.9 km fra Thon Hotel Vettre
Se flere hoteller i Asker
Anmeldt 18. juni 2024

Veldig hyggelig personal, smilende og serviceinnstilt. God frokost, og restaurant hadde god mat og gode drinker. Veldig fint og frodig område rundt hotellet!

Rommene var store med helt ok standard, men som nevnt i tidligere anmeldelser, kanskje litt skittent? Fant støv og skitt på rommet (lister), samt badet under vasken og i kantene ved overgang gulv/vegg.

STORT MINUS. Hotellet har treningsrom - noe som i seg selv er veldig bra, og noe jeg benyttet meg av - men ÆSJ! Så skittent - styr unna! Det var flere flekker på gulv, store hybelkaniner (støv) på gulvet, rundt manualene og kettlebells, klebrige manualer (skitt), skitten vanntank, opprustet Ellipsemaskin, morknet strikk.. m.m. Her kunne det ikke vært rengjort på LENGE.

Dato for oppholdet: juni 2024
Takk, Katarina k
Lene Edvardsen, General Manager på Thon Hotel Vettre, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. juli 2024

Takk for alle hyggelige tilbakemeldinger. Vi tar en ny gjennomgang av rutiner for treningsrommet.
Setter stor pris på alle tilbakemeldinger både ris som ros, bare slik man kan bli bedre.

Anmeldt 27. desember 2023

Søppel var ikke tømt på badet, møkkete glass sto igjen… ikke telefon , og iskaldt, måtte ned å hente en dyne til…… alt måtte skje ute av rommet, da det ikke var mulig med annen kommunikasjon…. Rommet kostet kr 1695,- …. Absolutt ikke verdt det..

Dato for oppholdet: november 2023
  • Reisetype: Reiste alene
Takk, Laila v

Takk for tilbakemelding. Ser ut som at noe har gått galt ved innsjekk av rommet. At dette var et skittent rom som lå som rent i systemet. Dessverre kan slik skje, men da må man gi beskjed slik at resepsjonen kan bytte rom.

Anmeldt 7. august 2023

Dette er det verste hotelloppholdet jeg har hatt noensinne! Det var potetgullsmuler utover flere steder på gulvet, tannkremrester ++ fra forrige gjest i hele vasken på badet og kranen, det var masse forskjellige hår, flekker og smuler i sengetøyet, i vinduskarmen og under vinduskarmen lå det døde insekter, på den ene puten var det en svært markant mascara flekk med tilhørende «våt» tåreflekk. Det var motbydelig!
Så motbydelig at forsøket på søvn etter en svært lang reise ble med en times «søvn», fullt påkledd, uten sengetøy liggende på medbrakte håndklær jeg har måttet kaste i ettertid!
Styr unna!

Dato for oppholdet: juli 2023
  • Reisetype: Reiste alene
Takk, SIT1011
Lene Edvardsen, General Manager på Thon Hotel Vettre, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. august 2023

Takk for din tilbakemelding. Her se det ut som at rutiner har sviktet og at du har blitt sjekket inn på et rom som ikke var rengjort. Beklager dette, vi vil gå igjennom våre rutiner. Vi vil kontakte deg for kompensasjon.

Anmeldt 13. juli 2023 via mobile enheter

Nydelig frokost, serviceinnstilte ansatte hele veien. Det manglet sprinkelseng på rommet, men etter å ha sagt fra så kom sprinkelsengen raskt. Ekstraseng (sovesofa) var ikke redd opp. Ekstremt varmt på rom i 3.etg. Koselig område! Anbefaler Risenga svømmehall for familier som er i område.

Dato for oppholdet: juli 2023
Takk, Sigrid L

Takk for alle fine tilbakemeldinger. Velkommen tilbake neste sommer.

Anmeldt 15. juni 2023 via mobile enheter

Skittent , spesielt badet. Hårrester og utrolig dårlig vasket , fettete overalt. Føltes skinnet hele rommet. Altanen var superskitten, bordet og stolene så ut som dem hadde stått der i åresvis å samla skitt . I tillegg umulig få plass til middag.

Romtips: Unngå å bo på rom 266
Dato for oppholdet: juni 2023
Takk, Patrik K

Takk for tilbakemelding, vi vil gå igjennom våre rutiner.